SHOES AND PARTY


Ahh! Mormors vaniljbullar är något jag verkligen vill ha nu! Jaja..
Min dag har bestått av:
*Kartonger
*Skor
*Kartonger
*Skor
Ja, jag har alltså varit på Scorett hela dagen idag med. GUUD vad mycket skor som både jag och mina fötter skulle vilja ha! Jag får väll ta och spara ihop till ett par, eller två...
Ikväll så är det födelsedagsfest som gäller! F´s mamma fyller fyrti..host..tjugofem!! GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS!
Ohh, jag glömde en sak! Igår så fick jag ett jätte snyggt halsband med fjädrar och pärlor av mamma! Och idag så fyndade jag en blommig klänning på VILA! Det kanske kommer någon bild på det senare, för jag är ju ingen mästerfotograf direkt.
See ya later!
xx.







KRIMS KRAMS



 

HEJ HEJ! Det var ett tag sen jag skrev eller lade upp bilder, va? Det är bara för att min prao har börjat (scorett) och igår så var det förenings träning med cheerleadingen. Min prao är skitkul! Jag får packa upp, packa ner, sortera och städa. Det kanske inte låter så himla roligt, men det är det faktiskt! Jag älskar att vara sysselsatt!
Här är lite bilder från i lördags. Det blev bara några få på mig och mitt krims krams! Det var inte riktigt det jag hade tänkt mig men, jag tyckte väll att det var roligt.
Nu så ska jag hjälpa till och duka och sen väntar mammas spaghetti och köttfärssås!!
See you around!
xxx.


Saturday 26/9

Gud vad mycket som ska hända idag! Jag ska stå på lilla torg med mormor med hennes hattar, och lite senare så ska jag träffa Emelie för vi ska ta en liten shoppingrunda hade vi tänkt. Sen ikväll så är det bowling som gäller! En grej som jag fick välja bort var "filmdagen" hos Felicia med laget! Tråkigt men så är det. Jag är taggad till tusen på att bowla ikväll! Efter det så blir det tacos, filmer och sleep-over med gänget!
Hur underbart?
Bilder från idag kommer lite senare!
Ha det så bra!
xx.

Sorry!

HEJ HEJ! Det har varit lite dåliga uppdatering p.g.a mycket läxor! Men nu är det fredag och det händer en massa kul i helgen som jag kommer att skriva om sen, och jag ska försöka att fotografera lite också, så att det inte bara blir en massa text.
Vi hörs i morgon!
xx.

Tea Party



Hej, hej! Suttit på mitt rum hela eftermiddagen och försökt plugga in amerikanska revolutionen, amerikanska inbördes kriget och..ja några saker som jag inte vet om jag ens kan stava till!
Så just nu så är jag en aning trött. Men det får vi ändra på, för om 10 minuter så börjar Idol, så jag ska väll ta och borra ner mig i soffan och göra mig redo.
I veckan så händer det lite roliga saker! Bl.a cheerleading, bowling, stan och lite smått och gått! Men det skriver jag om sen när det närmar sig.
Vi hörs imorgon!
xx.

 


Clock-Feet-Book



 



Photos by me and F.


Nitar&Läder



Bild: H&M divided exclusive.

Denna nitbomb får jätte gärna sitta på min handled i höst! Jag får nog ta och leta i butikerna om det finns någon kvar.
Om ni hittar en så snälla, hör av er!

Prinsessa





Photos by me and F.

Lång vit t-shirt från H&M, sammet leggings från Cubus, kavaj från Kapphal, väska från Dorothy Perkins, kedjor från H&M och converse.

Pictures from yesterday.

 


MOVIE TIME!

Tjena!

Gud vad glad jag blir att jag har fått fler läsare än tidigare!

Idag så händer det lite roliga saker! Jag ska hem till F vid 14.00 ungefär, sen klockan 18.10 exakt så ska vi se den nya filmen "Prinsessa" på bio. Det blir den tredje bion för mig denna veckan så vi kör en liten recention:

* The ugly truth: En riktigt rolig kärleksfilm som handlar om en tjej som som jobbar som prodocent på ett tv-bolag som aldrig hittar kärleken, och en dag tittar på ett på ett tv-program som heter The ugly truth, ett tv-program som handlar om hur patetiska kvinnor är mot sina män under äktenskapet, hur man hittar rätt partner o.s.v. Mannen som leder programmet börjar jobba på hennes bolag och hon bestämmer sig för att få hjälp av honom att hitta kärleken.
4/5.

* Beck - I stormens öga: Svensk actionfilm som handlar om våran käraste Martin Beck och coola Gunvald Larsson, som de flesta nog känner till vid det här laget. En kvinna hittas bränd i en tunnel. Hennes son kidnappas av en "miljö maffia" som tänker göra allt för miljön, men de går för långt. Sen visar det sig att Gunvald har kopplingar till kvinnan i tunneln!
4/5.

* Prinsessa: Svensk drama som handlar om Maja som drömmer om att bli skådespelare. En dag så träffar hon Erika som vill göra en dokumentärfilm om Majas liv. Maja blir mobbad i skolan för sin övervikt och det gör att hon får ett dåligt självförtroende, och det gör att hon får svårt att komma in i filmens värld. Men en dag så ringer tv upp henne. Kan detta vara början på hennes nya karriär som skådespelare?
5/5 

 

Ni får ha en bra lördag allesammans!
xx.

 


BOOTS





Kilklackar och boots, båda från H&M.

12.05

Om det är någon som har missat mycket i skolan så är det jag! Ingen skola idag heller..
Idag så har jag inte gjort något speciellt, Jo! Fixat mittbena! Det kanske kommer en bild på det lite senare, om jag vågar visa mig offentligt med den här frillan? Jag har inte riktigt vant mig än!
Annars idag så ska jag bara ta det lugnt och försöka bli frisk. Och om jag orkar så ska jag försöka städa ur min garderob! För igår så fick jag nästan en hel säck med kläder av Paulina som hon inte ville ha mer! Hittade väldigt mycket som var snyggt och användbart. Tack så mycket!
Vi hörs!
xx.

 






Tristess!

GOD MORGON! Fortfarande sjuk, så himla tråkigt! Jag kan inte gå till skolan och springa skoljoggen i morgon och jag kan inte gå på cheerleadingen ikväll. Så jag känner stor tristess!
För tillfället så ligger jag i soffan och tittar på "Se upp för dårarna" och jag har ätit fruktsallad och druckit te med ingefära.
Gud vad jag känner för att uppdatera min bildmapp! Jag ska nog försöka att fotografera lite, så jag inte bara använder mig av google.
See ya later!
xx.


Knokkout!



Bild: Knokk.se

Ack så snygga! Jag skulle helst vilja ha allihopa men jag har fastnat för den blåa, så jag ska väll ta och klicka hem den!
Somsagt jag är hemma idag igen p.g.a BRAK förkylning! Så jag ligger i soffan och tittar på filmer. Jag hoppas att jag är frisk i morgon för jag vill verkligen inte missa cheerleadingen! Jaja, vi får väll se hur det blir med den saken.
Ni får ha det så bra!

xx.

Godkväll

Yes! Headern är äntligen fixad! Tack Nathalie!
Jag mår fortfarande inte bra så jag blir hemma i morgon också. Så räkna med nya inlägg!
Gud vad mycket jag vill ha nu! Bl.a

* Transparent tröja från Weekday
* Kilklackar och tröja från H&M
* Turkos klocka från KNOKK

Nej, nu så ska jag titta på Idol och äta glass, som blir den tredje idag!

xx.

JUNGLE!



T-shirt med elefant från MQ, sammet leggings från Cubus, ringar från Gina tricot och mammas gamla.

12.04

Hemma från skolan idag för att jag har stora problem med min hals! Den vill aldrig bli frisk. Jag har haft ont i den i omgångar sen början av sommaren! Men nu så känner jag mig även hängig och helt slut i hela kroppen. Vi får hoppas att det blir bättre! Jag har lite tankar kring bloggen..Jag vet inte om jag ska blogga på min andra blogg eller fortsätta här? Fast jag har fler besökare här än vad jag har på den andra...Nu börjar det knaka som bara den i mitt huvud! Jaja, jag får tänka lite till, jag har ju inte ens gjort iordning bloggen än!

Ha det så bra!

xx.


COLD OUTSIDE!

Kyla, blåst, sand i ögonen och ett high V. Vi snackar cheerleader språk! Idag så har Cobras fotograferats på stranden. Allt gick jätte bra, men det ända problemet var att det var svinkallt! Men vi bet ihop!
Annars så är det bara en skön slapp-söndag med hämtpizza och tv-tittande. Imorgon så börjar en ny vecka med nya läxor, sena dagar och skoljogg!

Simma lugnt!
xx.

GO COBRAS!

 
Burfitt illustration.

Tjena!

Hur har dagen varit? Min har varit toppen! Nu ikväll så ska jag och familjen bort, och dit vi ska kommer det att vara fullt med roliga, trevliga och världens bästa männsikor! Gud, vad jag låter possitiv! Det är nog bara för att det är fredag.
I helgen så händer det lite smått och gott. Imorgon kväll så ska jag och några tjejer på bio! Vi ska se The ugly truth. Det kommer verkligen bli skitkul! Sen på söndag så ska vårt cheerleader lag fotas! Ahh, det kommer att bli så himla roligt, Go Cobras!
Nej, nu så ska jag ta och göra mig färdig.

Ha en mysig fredagkväll!

xx.


09.09.09

Hej hej!

Det blir ett litet snabbt inlägg nu innan jag går och lägger mig.
Idag så har det varit skola som vanligt, inget speciellt sådär! Men nu ikväll så har jag haft ansiktsmask och tittat på Idol! Men, gud vad jag skrattade! Haha, det är lika roligt varje år!
Imorgon så är det skola igen och jag ska hålla mitt lilla förderag om Mexiko, och sen på eftermiddagen så är det cheerleading som gäller, så om jag hinner så skriver jag en rad eller två!?

God natt allesammans!

SENSUALITY



Mavala sensuality nagellack har blivit en av mina favoriter! 45 kronor på Åhlens, Smack!

Idag så händer det inget speciellt! Jo, jag ska öva på mitt föredrag om Mexico och skriva ett till föredrag om Greklands folkmusik! Kul va!?
Nej, jag har inte bara fått fnatt på mina läxor, jag har även fått en t-shirt av min mormor! Jag har den senaste veckan gått och tänkt på en tröja med ett djurtryck, och efter ett tag så hittade jag en lite längre tröja på Cubus med vargar på, men jag var inte helt övertygad! Så idag fick jag den perfekta t-shirten med en elefant av min käraste mormor! Ni kommer nog att få se rätt mycket av den nu framöver.
Nu ska jag äta lunch, och jag hoppas att jag kan fixa min header snart!
Ha det så bra!
So long!

FREDAGSMYS!



Linne och jeansshorts från Vero moda och cykelbyxor från SOC.

Tjena!

Gud vad jag gillar den här kombinationen! Men den är dock inte dagens. Jag önskar att det kunde bli lite finare väder så jag kunde använda det! Jaja, på med strumpbyxor och benvärmare och ut i blåsten.
Ikväll så blir det sushi och lite kompishäng - Det är dags för fredagsmys, om det så är det sista jag gör! Det är dags för fredagsmys, hoppas inte föräldrarna stör! Nu är det slut på veckan, det är dags gör fredagsmyyyyyyyyyyyys!

Ha en mysig fredagkväll allesammans!

WEDNESDAY CALLING





Ebba och Iris på Grafitti Café för någon vecka sedan!
Jeansshorts från Vero moda.

Hello!

Fotografering i skolan och ett antal skrattattacker är vad som har inträffat idag!
Ja, det var en väldigt kul dag kan jag säga! Jag hinner inte skriva mer nu för jag ska äta, och imorgon är det cheerleading så jag kanske inte hinner skriva något inlägg i morgon.

Ciao, ciao!

 


RSS 2.0