ONSDAG!

Som vanligt så fungerar det väldigt bra att blogga när jag käkar eftersom jag alltid lyckas knäppa en o annan matbild (som den nörd jag är) men jag kan inte låta bli!
Har hunnit med en liten pw och några lår- och rumpövningar. Slängde sen ihop favvispankisarna med lite frukt och min nya kära vän fick också vara med, agavesirapen. Naminamnam! Fick reda på att jag ska iväg och jobba någon timme nu i eftermiddag och kväll, så det är full rulle!
Nu måste jag börja fixa lite. Ha de!
Puss


A heart like yours in a time like this

 
Hejsan! Sitter här mätt och belåten efter maten. Kom hem för bara någon timme sen. Hade en lektion idag som gick relativt snabbt. Tog sedan tåget till Lund, sen bussen ut till Nova där jag besökte jobbet. Hade sett ut ett par Isabel Marant brallor som jag var lite sugen på, men insåg sen att där fanns ett par andra byxor som jag föll pladask för! Efter att ha fått proffsig hjälp av mina kolleger så slog jag till på de underbara Rodebjer-brallorna. Känner nu ren och skär shoppinglycka!
Ikväll blir det tjejkväll (?) med pappa, haha! Vi ska bänka oss framför tvn vid nio och titta på Top Model och dricka te. Mys!
Ha det så bra finisar!
Love.

In my closet

 
Jag är en sådan person som verkligen älskar mode och allt vad det innebär. Analyserar och snappar upp detaljer. Men bär jag det någonsin själv? Nej!
Här ovan finns det några lifesavers som sedan några år tillbaka varit säkra för mig. Basplagg i grått och svart, boots och torrschampo, sen är jag hemma!

GATUKONST

Hejsan!
Kom hem för en liten stund sen. Har redan hunnit äta lunch och kommit igång lite med projektarbetet etc.
Tänkte mest visa en liten sneak peak på vårt arbete i hantverk/bild. Vi har valt ett konstverk som vi sedan ska modernisera, och bilden som vi valde hade lite tendens åt grafitti-hållet tyckte vi. Så det var så det blev, en grafittimålning! Vi samarbetade med Ljud - & Bildskolan i Lund som stod för fotograferingen (grymma killar). Vår stackars modell Isabelle fick verkligen lida i kylan. Ja, vad gör man inte för konsten liksom?!
Här har ni ett litet smakprov!
 
 

No one sleeps when I'm awake

Alltid likadant! När jag bara ska fokusera på plugget så blir det allt annat. Hittar nya låtar på spotify och knåpar ihop kollage på polyvore. Så, hade därför tänkt att visa upp det jag pillade med precis. Ja, och själva syftet? Jo, det här är lite saker som gör mig pepp, håller borta stress och som gör mig på bättre humör i många lägen. Enjoy!
 

Green smoothie & Green tea

Morning!

Vet att det är många som verkligen hatar måndagar, men för min del är det den bästa dagen på hela veckan (räkna bort helgen). Idag har jag endast en lektion som börjar vid ett, alltså har jag hela förmiddagen på mig att motionera, äta frukost i lugn och ro och även hinna med en film. Efter min lektion idag blir jag hämtad av pappsen då vi ska ut på en liten runda tillsammans. Ser ut att bli extremt skönt väder idag igen!
Ha en skön måndag, loove.


Oh Sunday!

Hejsan!
Har haft en extremt bra söndag! Blev väckt av mamma vid nio, då hon hade dukat upp frukost med nybakat bröd, te och massa annat gott. Började sedan städa järnet här hemma med hela familjen. Sen blev det lite lunch och efter det tog vi bilen mot naturreservatet här i närheten och tog en lång promenad med vovven i det fina vädret. Himla skönt!
Fortsatte sedan med storstädningen som vi just avslutat. Ska börja fixa med maten om en stund. Apropå det - här kommer ännu en gång lite matbilder från den senaste veckan. Känner att bloggen sakta men säkert förvandlas till en matblogg. Fast det är ganska trevligt det med!
Over and out!


When you hold me I'm alive

Hej på er!
Ligger i soffan och har precis ätit lite sallad samtidigt som jag bläddrar i nya numret av Topp Hälsa. Har lite egentid nu när föräldrarna är inne hos grannarna och dricker vin. Har varit på en liten shoppingtur med mamsen innan idag så känns skönt att bara lata mig. Sen om några timmar ska vi laga middag här hemma, hemgjord fransk löksoppa står på menyn. Nominom!

Ha en härlig lördag!
Love


TGIF

Godmorgon!

Vaknade väldigt glad idag för att jag kom på att jag har en ledig dag. Så himla skönt! Så idag ska jag bara mysa och fixa lite här hemma. Typ städa, baka och se på film. Låter bra!

Ligger för tillfället kvar i sängen och dricker te. Ska inte gå upp på ett bra tag tror jag?! Här kommer iallafall några fler frukost/lunch bilder från förra veckan!
Puss


SJUKLING

God morgon!
Yes, det var ett tag sedan. Närmare bestämt en månad sen! Hade en del inlägg sen tidigare som valde att inte laddas upp. Men nu så!
Är i full gång med skolan igen, eller idag är jag sjuk.. Men projektarbetet går framåt och jag känner mig pepp inför studenten! 149 dagar kvar nu.. Waaah!

Idag blir det mest fokus på att bli frisk, har varit sjuk i omgångar nu den senaste månaden. Jag som var så inställd på att gå en låång powerwalk imorse får istället ligga i sängen och titta på Nyhetsmorgon. Fast det är ganska bra det med!

Här kommer lite bilder från de senaste veckorna, då jag i julas började med Bodylicious - av Sofi Fahrman och Julia Fors.
Enjoy!


RSS 2.0