burgundy


Imorgon är det ju nyårsafton. Klänning och smycken är inhandlade, men som pricken över i:et har jag funnit ett läppstift i liknade färg - allt för att höja outfiten, som förövrigt är svart och grå.
Sådär spontant bara!


Selfmachine



Alltså. Svårare än såhär bör det inte vara! Ack så fint. Nu vill jag handla nya kläder, eller ett par röda pumps?


FAV III


Tre julklappar, tre favortiter!
Från vänster
Moroccanoil - Arganolja som gör underverk för håret! Jag skämtar inte. Har själv ganska så rakt hår, typsikt skandinaviskt som gärna vill trassla sig och se slitet ut väldigt snabbt. Men med en droppe (likt en hasselnöt ungefär) som kramas in i vått hår (fungerar i torrt också) blir håret följsamt, lätt och lent. Perfa!
The Body Shop, Primer matte it - En liten klick på önskade partier i ansiktet förminskar porerna och gör att makeupen lägger sig jämt och fint på huden. Vi snackar mirakel!
Clean Shower Fresh - Den mest fräscha parfymen som jag någonsin har ägt! Doftar precis som namnet lovar - nyduschat! Och vem vill inte dofta det?!


CHRISTMAS #6


En smärre bildbomb från de senaste veckorna. Allt från pepparkakshustillverkning till glöggfester och julafton. Inte så pjåkigt ändå!
Annars? Mår lite konstigt.. börjar bli förkyld så det är precis som att kroppen förbereder sig inför världens brakförkylning, ush!
Coming up - tre nya favoriter i badrumsskåpet, ska visa er snart!!
Puss


you're on my mind you're name is in my ceiling


pic & editing - Greta
Hej på er! Sitter här och lyssnar på lite musik, men känner mig en aning stressad.. måste göra mig i ordning för att snart åka till Fanny för lite födelsedagsfirande, wiie!
Imorgon blir det även lite shopping och julgranspynt hos mormor och morfar. Fint det här!
Ville mest uppdatera lite, för bloggen har ju stått still hela veckan.. inte bra, inte bra!
Puss.


it´s christmas time


Tredje advent. Lyssnar på Bing Crosby och dricker varm choklad i min mysiga pyjamas. Kan inte bli mycket bättre! Idag är det pepparkakshustillverkning och julkortskrivande som gäller. Ska även lyckas få in lite matteplugg också.. GOD JUL!


There was something missing in my life


Glamour Netherlands

Morning! Idag är jag en trött tjej som vaknade av att klockan ringde 05.30. då jag skulle gå upp för att hinna med den tidiga bussen. Men i samma sekund kände jag mig krasslig med magkatarr och dylikt. Inte kul.
Så idag är jag hemma och ska bara ta igen lite mys. Helgen var ju ganska fullspäckad med lagkvällar och uppvisningar så en dag i soffan lär inte skada, right?!
Hej så länge!

 


I all enkelhet



Finfin inspiration från Knightcat!


thursday 1 dec

Hejhej! Gjorde ett inlägg innan som tydligen försvann.. meeh! Sitter förtillfället i skolan och har precis ätit. Har även haft hantverksteknik, då vi ska göra en styling imorgon med inspiration från de fyra elementen! Gruppen jag är med i har jord som element, kommer bli aw to the some! Ska försöka uppdatera lite oftare nu. Det är på tiden. Puss finaste!

RSS 2.0