ON THE WALL


Här har vi den! Fick den i födelsedagspresent av mormor och morfar. Den får agera lite alltiallo, men tänker främst ha den som ett inspirationshäng. Ja, så får det bli! Här får mina favoritsmycken och inspirerande bilder ta plats. Jag gillar't.


tisdagsmorgon


Borde kanske starta en matblogg istället. Eller en frukostblogg?
God morgon allihopa! Ligger förtillfället och slappar framför tvn och äter en mumsig frukost. Älskar min sovmorgon på tisdagar (har även hunnit med lite powerwalk också)
Idag börjar jag skolan halv ett, då jag bara har två lektioner. Fint!
Under dagen kommer jag visa er min nya hängare på rummet - som har blivit en inspiration/smyckevägg. Checka in senare!
Pusss


got me fallin' down on my knees


Hittar finfin inspiration i mitt bildarkiv. Tänk att jeans, t-shirt, wayfarers, klackar och päls kan vara så jäkla snyggt ändå!


lycka och lite annat



Hej finisar! Allt bra med er idag? Själv känner jag mig sådär löjligt glad. Vet inte riktigt vad det kan bero på, kanske för att det vankas lite festligheter och annat skoj i veckan? Förutom min brors 20-årsdag imorgon, så ska torsdagen spenderas med Malmö stads elevkårer - då det blir möte med andra skolor och skolpolitiker. Därav ska kvällen avslutas med mingel och middag. Inte så pjåkigt för att vara en helt vanlig torsdag! 
Denna veckan känns bara bra helt enkelt, haha!
 Mer om den kommande helgen senare, nu ska jag plugga vidare. Pusss

 


SHAMPOO & BALSAM


Fick två nya godningar till håret av min bror och hans flickvän! Jag visste inte att man kunde bli SÅ glad av att få shampo och balsam, men tydligen!
Taack fina ni!!


MACARON


Hej på er. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för den usla uppdateringen. Denna veckan har bara varit fullspäckad med annat, och tyvärr hamnade bloggen lite i skuggan.
Det som har tagit mest tid var min praktik, som varit på Spirit Stores. Hade extrem seperationsångest sista dagen.. ville verkligen inte därifrån. Alla som jobbar där var ju helt underbara på alla vis. På min sista dag fick jag en liten present av dem, ett doftljus från Voluspa som jag gått och suktat efter i tre veckors tid. Gissa vem som blev glad?!
Nu ska jag äta upp min frukost och sen fixa lite inför släktkalaset som äger rum idag!
Pussar


B'DAY KID


Idag fyller jag 18 år!!!


MARNI


Det är ju ingen nyhet att Marni gör en gästkollektion för H&M, men iallafall.. Reklamfilmen är ju bara för fin, då det är självaste Sofia Coppola som står för regi. Fint!


blue reef


Nya favoritlacket kommer från Loréal med namnet Blue reef nr. 613.
Tips!!


NYTT I BADRUMSSKÅPET


På vägen hem från Österrike köpte jag på mig lite nya hudvårdsprodukter. Från The Body Shop köpte jag body butter (som luktar ljuvligt), tea tree oil och en ögonkräm - som fungerar super allihopa.
Köpte även favvishandkrämen som var reducerat till halva priset där borta. Superduper. Fick även ett väldoftande läppbalm från Oililly av min kära mor. Tack!
Rekomenderar alla starkt!


RSS 2.0