MY HEART IS REFUSING ME


Hejsan! Får bli en uppdatering nu innan jag ska sticka och träna. Som ni märker har bloggen hamnat lite i skuggan, men det är bara för jag har haft mycket med skola, träning osv. Men hade faktiskt tänkt att ta tag i det nu på allvar! Under vecka 15 kommer jag ha praktik, då jag tror att jag kommer ha tillgång till dator så jag ska absolut försöka fotografera lite och uppdatera er lite mer under den veckan, hehe!
Annars då? Själv sitter jag här med min keldas tomatsoppa och en ELLE tidning som har legat på tok förlänge i sitt omslagsplast. Har även sett finalen av kanal5s Stylisterna. Mys!
Ni får ha det bra sålänge. Puss!


en liten cambild!


Jag i mina glajjor från lindex!


LET´S GO MALMÖ!


Klockan fyra idag avgår bussen mot Borås. Det har äntligen blivit dags för DM södra i cheerleading!!! Tänk er känslan - blandat med nervositet, förhoppning och ett ton glädje. Så mår jag just nu! Längtar så fruktansvärt mycket tills vi står på mattan.
KOM IGEN NU MALMÖ <3


Lägesrapport: I skolan


EAR CUFF

¨
Har ju glömt att visa er ear cuffen som jag köpte för några veckor sedan. Bara 90 spänn fick jag betala för att få den snygga lilla saken! Lite sugen på att köpa en lite större också, men kors och kedjor som den här! Cuffen är från beadsbyme.se


17 år!!


Idag är det min dag <3


Mobiluppladdning: bild från lovet!


ORANGE/BLUE


Gillar denna kombinationen starkt! Något jag absolut ska satsa på till vår/sommaren. Godbitarna är från bikbok, isabel marant, make up store, acne och allt däremellan.
Later!


RSS 2.0