DAY TWO

Tjenare! Efter en lång dag på stan och besök på praktikplatsen har vi nu landat i våra sängar på hotellet. Har hunnit med att gå loss på Victoria´s Secret, spelat kort och ätit med dem andra - då dagens middag bestod av micropaj och sallad made by Therese. Namnam!
Idag fick vi även träffa de elever vi ska samarbeta med dessa veckorna. Fick presentera oss och blev indelade i grupper, då eleverna fått skapa olika looks för nästa veckas photoshoot, där vi ska stå för hårstyling och makeup. Både lärare och elever är verkligen hur gulliga som helst! Hur bra blev inte detta då?!
Eftersom vi ska upp lite tidigare imorgon för Halloween-event på skolan, ska jag nu ta och borsta lite tänder och pussa Therese godnatt.
Over and out!
 
Har äntligen fixat egen frukost! Bättre än grått kaffe, muffins och apelsinjuice som innehåller 99 % socker
Shoppingrunda och lite turistande i stan
 
Dagens fångst!
 
 
 

San Francisco

Hejhej! Landade i San Francisco igår kväll och är nu installerade på vårt hotellrum. Efter att ha fått hjälp med att få igång duschen och få kylen att fungera har vi det nu ganska mysigt.
Staden är minst sagt olik Sverige. Utanför vårt hotell, på alla gator finns det hemlösa som ständigt frågar efter lite pengar. Även stora gäng med ungdomar som öppet håller på med olika former av droger. Kikar man bara genom gardinen på vårt hotell så är försäljningen ingång. Dygnet runt.

Har även insett att min adapter inte tar datorns kontakt så mamma och pappa - nu är det bara sms och samtal som gäller...
Hoppas på att detta ska lösa sig så jag kan ladda upp lite bilder från dagens aktiviteter - som t.ex. idag, då vi besökt vår praktikplats och fått lov att prova kläder från Project Runway som lånats ut till skolan. Hur grymt?!
Men hade tänkt att gå och sova nu. Natti natti!

FRIDAY

Dagens frukost; Keso med russin, gojibär och valnötter + grönt te. Namnamnam!
Känns ännu en gång som att det är en matblogg jag håller på med.
 
Hej på er! Måste ju säga att det här med bloggandet känns riktigt bra. Börjar få in det på rutin igen!
Annars då? Jag har studiedag, powerwalkar, packar och lagar lunch till mig och min kära bror - då dagens val blev mamma scans, makaroner och ketchup. Festligt! Ska även iväg med mamma på en liten shoppingrunda för att haffa det sista inför resan. På söndag smäller det!
Later.
 

INSTAGRAM

 
 
1. Låg hemma med feber en hel vecka och tröstade mig med kvarg, hallon och 80% choklad 2.Research inför mitt projektarbete 3. Vapiano med fina tjejer 4. Firade bästa Lina som fyllt 18 år
 

Once again

Hejsan!
Hade tänkt att ta upp bloggen igen efter ett långt avbrott. Men med tanke på att det finns lite mer tid till bloggen nu så passar det ju bra!
SItter för tillfället i skolan och har formgiving, gör kollage, syr och lite annat kul. Sista dagen innan praktiken nu - vilket kommer vara i San Francisco i hela tre veckor. Galet! Hade även tänkt att uppdatera lite över resans gång, så håll utkik.
Nu ska jag plugga vidare. Over and out!

RSS 2.0