ACNE


Hejsvejs! Sitter förtillfället halvdöd. Är fruktansvärt trött efter både praktik och träning - men fy vad kul jag har det! Praktiserar i tre veckor på Spirit Stores, helt underbart. Blir lagom sjuk varje gång jag packar upp/går förbi bl.a Acnes vår- och sommar kollektion. Så fint!
Hoppas att ni får en fortsatt bra vecka, tills vi hörs igen.
Pusss!


HOME IS WHEREVER IM WITH YOU


Jag har då minst sagt fått dille på mint och guld. VILL HA!

Hej vänner! Kom hem till Sverige igår efter en veckas awsome skidåkning i Österrike! Träffade nytt och trevligt folk, pumpat puder, solat uppe på bergstoppar och ätit supergod mat. Kunde inte bli mycket bättre!
Nu sitter jag här och äter frukost med familjen och fixar lite inför de närmasta veckorna - då det är praktik som gäller, GÖTT!


MOT ÖSTERRIKE!


(förprogramerat inlägg)
Nu är det äntligen dags! Jag och mina föräldrar sitter i bilen påväg till Österrike för att åka skidor med en massa andra familjer. Kommer spendera hela sportlovet i skidbacken med över 30 personer (ja, vi är 9 familjer om jag inte minns fel?!) Jag hoppas att ni verkligen får ett underbart sportlov, och till er som ska åka skidor - åk försiktigt!!
Pussar!


Som en kyckling



Gult är helt klart en av mina favoritfärger till våren!


i will tell you a story.


weheartit.
Hej på er! Kom nyss hem efter dagens träning med mina underbara små tjejer. Cheerleadning är verkligen det bästa som finns!
Annars, ska slänga mig i soffan och kolla på gårdagens avsnitt av Top Model. Känner att jag är värd lite soffhäng. Ha en fortsatt trevlig kväll, vänner!
Later.


svårt att säga nej


H&M har länge varit en favorit från min sida och jag tycker att dem bara fortsätter att leverera! Kolla bara in den silvriga t-shirten och den prickiga toppen som jag inhandlade för någon vecka sedan! Även den orange kavajen som skymtar fram på första bilden - 150 kr på rean. Super!


COS


Tänkte visa er den här fina tröjan från COS som jag köpte när jag var i Köpenhamn med skolan.
Älskar färgen och den raka passformen!


copenhagen international fashion fair




Starka färger som orange, rosa, gult och grönt dominerade på mässan.

Urfina skor!

Fina tjejer.

Jofama!

Emma med sin översnygga clutch!

Jag hade på mig en transparent skjorta från H&M och ett gammalt halsband.


GLAMPUNK



Var med i uttagningen för Skånemästerskapens uttagning till "Årets Stylist", då vi skulle tolka temat GlamPunk.
Så här blev min tolkning!
Ögonbryn av paljetter, lila pussmun, backslick och egensydd topp med zip i ryggen. Voila!


Gick omkring i ditt kvarter tills det blev för kallt


Hej vänner! Slutade mycket tidigare idag, då sista lektionen var inställd - gött! Sitter här nu och lyssnar på Veronica Maggio och fixar lite inför kvällen, då jag ska träna kidsen i två timmar! Ska även försöka få lite mat i magen, hörde jag smoothie?
Pusss


LONDON CALLING


LONDON 2011 - kan inte säga mer än att vi hade det så himla bra! <3


Dancing Barefoot


Tjenare! Hoppas allt är bra med er idag! Jag har precis pluggat inför ett svenska prov imorgon, och känner mig nu klar så jag har satt mig i soffan och väntar på att Top Model ska börja, wiie!
Tänkte mest höra av mig och visa er lite fina bilder!
Later.


It's cold around me, the night is young


Snyggingar!
Hejsvejs! Sitter här och kurar i vårt kalla hus och tittar på Stylisterna - som har blivit lite av en drog, så bra det är! Annars då? Ännu en kall och ruggig måndag är avklarad, likaså lite skolarbete etc. Hade tänkt att slänga mig i soffan och se en och annan polisserie, har ju sovmorgon imorgon, så nu vankas det uppesittarkväll!


EUPHORIA


Jag kan bara säga; Fy fasiken vad bra hon var igår! Råälskade allt. Låten, koreografin och outfiten, mwwaah!


Moccapjucks!


Kom hem med dessa finisar igår. Enkla och snygga pumps i moccaimitation från H&M för 199 spänn, catchiing!


Testing, Testing

Hejhej! Jag har absolut ingen aning om detta inlägget kommer att synas, för det har hänt något konstigt med bloggen bara sådär?! Så detta inlägget är mer av en test liksom. Pussss NU FUNGERAR DET!!

Tomorrow - Copenhagen Fashion Week


Imorgon är det äntligen dags! Ska till Köpenhamn och Copenhagen Fashion Week, som jag har längtat! Under veckans gång har jag försökt att klura ut vad jag ska ha på mig - och nu är problemet löst. Har lånat fina Gretas systemkamera så jag kan lova er att det kommer en bildbomb från Köpenhamn inom en snar framtid!
Ni får ha en fortsatt trevlig kväll!
Pusss


STYLISTERNA #4

Eftersom Stylisterna är mitt favoritprogram förtillfället, så vill jag gärna dela med mig av det senaste avsnittet - här!


Varnar känsliga!


Malin by me
För er som kanske inte vet så går jag stylistprogrammet på Drottning Blanka. Under några timmar i veckan har vi hantverksteknik, då vi förtillfället lär oss att skapa olika karaktärer - däribland skräck!


Cath Kidston


Den här fina handkrämen fick jag av min mamma häromdagen. Jag som får en hud likt ett sandpapper nu när det är kallt, använder den här underbaringen flitigt. Och den luktar ju inte lite gott heller.. ååh!


RSS 2.0