I´M OFF

Hejdå Sverige, hej Spanien!!

Taxin kommer 12.30, så först blir det lite lunch är hemma och sedan bär det av!
Hoppas att ni alla får fint väder hemma, för i Spanien är det 29 grader idag.
Glad Sommar!


ROYAL WEDDING


Ja, bilden säger egentligen allt..Har spenderat två dagar/nätter hos F då vi bl.a har fikat och legat ute i solen som två strandade valar.
Och vad ska jag då göra ikväll? Jo, hem till F igen, fast denna gången ska föräldrarna med för att vi ska ha bröllopsmiddag för Victoria & Daniel. Jodå, det finns ju lite royalister i oss trots allt!

Nu är det bara 3 dagar kvar till Spanien/Malaga/Nerja!! Bilder från resan kommer, det kan jag lova!
Hejdåå!


Hey, let´s kick it!


Jag ligger inne med en enorm bildbrist just nu, så därför kommer här lite sköna bilder från mitt eget arkiv och härifrån!


I GOT YOU BABE


weheartit
Hej alla! Sitter ute i solen och lyssnar på shout out louds. Hade tänkt att sticka och köpa en ny bikini inför Spanienresan lite senare. Nu är det bara 6 dagar kvar tills jag sitter vid en pool i Malaga! Längtar verkligen i sönder för tillfället!
Nej, nu ska jag in i duschen. Ha en bra dag!
PUSS!


HYSTERIA


Weheartit


We are the people


Andra dagen på sommarlovet! Känns så sjuukt bra att vara ledig, äntligen!
Idag vet jag inte riktigt vad som händer?! Ska äta frukost nu sen får vi se vad som händer..
Peace out!


HOLIDAY


Sommarlov!!! Äntligen 10 veckors ledighet där massa kul kommer att hända, t.ex om 9 dagar åker jag till Spanien med familj och kompisar!
Föressten förlåt för den dåliga uppdateringen, har inte haft tid. Men nu när det är sommar ska jag försöka att skärpa mig..
Ni får ha ett underbart sommarlov!!
xx.


Bildbomb - Paris


hmm...vad kan det vara för snyggt?

Riktiga turistbilder verkligen! Förlåt att jag är lite sen med uppdateringen, men så är det!
Slutar skolan på fredag, kommer säkert att komma lite sommarbilder med jämna mellanrum. Det kan jag nästan lova. Nu måste jag till skolan, eller inte skolan.. Vi ska vandra på Söderåsen idag, i ösregnet...
xx.


PALM TREES


Om 21 dagar åker jag till Malaga!!


LALALALA

Godmorgon! Här är det redan 12 grader och varmare ska det bli! Äntligen har jag tagit på mig en sommar klänning och bara ben. Ska hem till H senare i eftermiddag. Det var planerat att vi ska titta på film..Nej, ut i solen och steka får det bli!
Nu måste jag sticka. Ha en bra dag alla, hoppas ni har fint väder!?
xx.


FINALLY


Hej alla! Den första veckan UTAN några läxor har börjat! Nu är det slut, finito! Så fruktansvärt skönt. Skoldagarna kommer att gå undan nu eftersom vi inte gör något speciellt. Bara en massa aktiviter. Så här sitter jag med Timo Räisänen i lurarna och bara tar det lugnt, och så tänker jag fortsätta!
Puss!


RSS 2.0