15 december

Hejsan! Har varit lite glest med inlägg den senaste tiden, men har varit upptagen med allt ifrån inhandling av julklappar till julkonserter och luciatåg. Älskar alla händelser och förberedelser såhär innan jul så är helt uppe i det, haha! Har precis pyntat min gran på rummet och bakat saffran/kardemummaknyten och lussekatter - plus lite dans till jingle bell rock som spelas på högsta volym.

Här kommer lite bilder från de senaste dagarna. Enjoy!


5 december

Godmorgon!
Har en riktig gosedag framför mig, då jag är hemma för eget arbete. Gick upp vid sju för att se julkalendern med min bror. Tände ljus och drack chai te. Mys!
Har nu precis ätit frukost och tittar på Julens Hjältar, ska även försöka komma åt lite julsaker på vinden. Sen ikväll ska jag ta mig in till stan för lite middag och övernattning hos fina Emmi! Någonstans ska jag klämma in mitt egna arbete, haha!

Ha en fin dag allihopa!
Puss.


All I want for christmas

Försöker plugga lite hantverksteknik inför slutprovet imorgon, men gör såklart allt annat än det. Springer runder och fixar med allt och inget, allt ifrån att hitta mina favvis-jullåtar på spotify till att tända ljus runt om i huset.
Är sådär löjligt glad över att det är december och att det är snö ute, plus att jag har en skön vecka framför mig! Ska iväg med Emma imorgon och sminka till en modevisning tillägnad bröstcancerfonden - spännande!

Nepp, nu ska jag försöka plugga vidare.
Love.


December

Godmorgon!
Gick upp lite extra tidigt idag, då vi tände ljus, gjorde varm choklad med polkagrissmak och värmde ett gäng med lussekatter. Sen satte vi oss vid tvn 8.45 för att se första avsnittet av julkalendern - så himla mysigt! Ett extra plus är att snön ligger vit här utanför. Kan inte bli bättre!

Sitter nu och tittar på Ronja Rövardotter och ska snart ta och beta av lite plugg. Ska hem till Fanny och Felix i eftermiddag för lite matlagning och mys. Stannar där tills imorgon bitti, för sen blir det jobb!

Ha en mysig första december allihopa!
Puss.


RSS 2.0