SNACKS

Kan verkligen rekommendera mina favvisar i snack-väg! Raw-Bite och YoYo´s. Finns att köpa i välsorterade matbutiker för cirka 20 kronor, respektive 10 kronor.

Middagstips!

Härom dagen när jag hade kvällen själv hemma så slängde jag ihop en supergod sallad på babyspenat, ruccola, tomat, paprika, gurka, groddar, och lax - som jag sedan toppade med lax, frön och nötter, även lite olivolja och hallonbalsamico. Sen om man är sugen på en liten efterrätt kan jag rekommendera kvarg med blodapelsin + solros - och pumpakärnor.
Naminamnam!

SANTORINI

Nu har jag och min väldigt goa vän, Ebba bokat resa! I Augusti drar vi hit - till Kamari på Santorini, Grekland. Svävar på moln nu, varje dag kommer bli så mycket roligare nu när jag vet att vi har en resa framför oss i slutet av sommaren. Är så pepp, taggad, euforisk - och allt vad det innebär!

ONSDAG!

Har en riktig gottedag idag! Hade föreläsning imorse om privatekonomi, sen modeteckning då vi lärde oss att rita kläder. Tog sen tåget hem med Emma, gjorde lite lunch och lyssnade på musik. Har även hunnit med en långrunda ute i solen - JA, solen!
Nu hade jag iallafall tänkt att ta tag i plugget. Projektarbete, projektarbete, projektarbete...
Hej sålänge!

Floral printed hippie

Finfin inspiration inför sommaren!

BASIC

Som jag berättat tidigare så älskar jag hållbara basplagg! Har under de senaste månaderna köpt på mig några riktiga höjdare. Som byxorna och tröjan ovan - från Rodebjer och Isabel Marant. Supernöjd!

BREAKFAST

Har hittat några nya frukostfavoriter! Gör numera smoothie på kokosvatten och dricker grönt te med ginseng. Köpte på mig lite av varje från Asian Market och Hälsokostbutiken på Götgatan i Stockholm. TIPS!!

Ultra repair cream

Den här supereffektiva krämen köpte jag på Sephora i San Francisco i höstas och har använt den varje dag sen dess. Återfuktar allt ifrån - som i mitt fall, torra smalben, händer och fötter. Den håller verkligen vad den lovar, intense therapy!

EL STOCKHOLMO

 
Jodå, packningen är i full gång inför vår lilla weekend i Stockholm. Kommer nog uppdatera lite grann under resans gång kanske? Vi får se, annars så kommer jag leverera en liten bildbomb i slutet på helgen. Nepp, nu ska jag iväg på ansiktsbehandling!
Pussss.

Hemma hos mig

Lite detaljer från mitt rum som jag fotograferat med systemkameran som jag fick av min storebror i julklapp. Både med och utan extra objektivet. Springer runder och ligger på golvet som en galning för att hitta fna vinklar och bra ljus.
Enjoy!

Strawberries x2


Pancakes

Hejsan!
Sitter framför tvn samtidigt som jag äter en thaiwrap och bloggar. Allt på en gång, haha!
Sportlovet har börjat riktigt bra. Ett möte som gick super, ett zumbapass som var extremt roligt - som sedan avslutades med myskväll ihop med Fanny. Åt middag, tittade på film och snackade/skrattade och imorse gjorde vi pannkakor. Så mysigt!
Hade tänkt att spendera resten av dagen i soffan. Framför en film, tror jag?!
Over and out.

THESE DAYS

Tänkte sova riktigt länge idag eftersom jag har studiedag, men såklart så vaknade jag vid sjutiden. Gick upp och gjorde mumsig frukost, tittade på lite morgontv - och är nu igång med storstädning.
 
Igår var det ju somsagt alla hjärtans dag, vilket vi brukar fira lite grann. Fick en stoor ros av mamma och pappa och kärleksplopp av fina Therese. Hade lång dag i skolan och tog mig direkt till jobbet för fyra timmars arbete. Var hur trött som helst, men mina underbara kolleger piggade upp mig direkt - plus att jag fick med mig hem en fin tröja! Blev hämtad vid åtta av pappa och kom hem till mamma som hade fixat med massa ostar, kex, vindruvor och choklad.
Stupade sen i sängen framför en film, men kan säga att jag somnade. Bums!

GOING SOMEWHERE

Jag och min finfina vän Ebba går i resetankar. Vi är överens om att vil vill ha nära till sol, bad, restauranger och shopping. Vi har funderat lite på Barcelona, men Grekland verkar också bra om man vill ligga som en strandad val och äta frukt och dricka drinkar. Någon som har några förslag eller tips?

SPRING, WHERE R U?!

Nu när vi snart, går mot ljusare tider vill även jag ljusas upp lite! Det senaste halvåret har jag gått klädd i svart och grått - som jag visserligen älskar.. men kanske har jag tröttnat liiite på den färgskalan. Här har jag iallafall plockat några ljusa favoriter och drömköp!

SWEETIES

Okej, ja detta är absolut inte det snyggaste jag gjort i mina dar kan jag säga. Men det är mina nya favoriter! På bild ett har jag gjort en gluten-raw-organic free brownie - då själva brownien är gjord på dadlar, kokos (går bra med ex. hackade valnötter också), kakao, plommon, goji och agavesirap, som jag sedan mixat och format till en liten cirkel. Sen den smarriga frostingen är gjord på mosad avokado, kakao, agavesirap och lite kanel. Brownien har jag sedan toppat med lite gojibär.
 
Bild nummer två ser inte jättetrevlig ut, jag vet! Men det är en supermumsig glass som jag svepte ihop ganska snabbt! Skiva en banan och lägg i frysen i nån timme. Lägg sedan i en mixer med lite kakao och jordnötssmör - rör om. Sådär, raw banana - & peanut icecream!

FAVS RIGHT NOW


WEEKEND

Här kommer lite bilder från de senaste dagarna. I fredags återskapade vi 20-talet på hantverkslektionen, sen på kvällen kom Lina hem till mig - då vi åt hemgjorda hamburgare, badade jacuzzi och mumsade godis! Startade sedan lördagen med lite brunch innan jag drog iväg till jobbet. Sen därefter hade vi lite gäster på kvällen - då vi åt trerätters och tittade på melodifestivalen.
Sammanfattning - grymt härlig helg!

RESULTAT - BODYPAINT

Här har ni resultatet på bodypainten som vi gjorde härom veckan! Vi blev supernöjda och lärarna likaså - två tummar upp!

EMMA

Alltså den här tjejen, jag vill ha hela hennes garderob och stilkänsla. Min stoora inspirationskälla!
Emma Elwin for president!

WRAPS

Okej, gott folk! Det här är superlätt och jättegott!
Jag har testat två stycken olika wraps - egentligen med samma innehåll fast med olika "inpackningar". I mina wraps har jag; tunna strimlor morötter, paprika, avokado, gurka och spenat som jag sedan har toppat med lite chili och sesamfrön.
Den första är inrullad i rostad alger och den andra i rispapper. Går på max 10 minuter att snurra ihop!
Vóila!

UPDATE - 15:09

Har nu startat en ny kurs i skolan - modeteckning! Äntligen en lektion som jag kommer längta till!
Annars då, jo jag sitter och försöker beta av lite plugg och projektarbete. Slutade tidigt idag, men har faktiskt hunnit med både en liten fika med Linisen och sen gick vi till skräddaren för lite fix med min balklänning, hihi! Sen mötte vi upp Therese och snackade lite innan vi gick skilda vägar. Och nu sitter jag här hemma.
Hade tänkt att lägga upp ett lunchtips här lite senare - checkachecka!
Love.

Supermüsli

Yes, den är verkligen super! Ett litet tips till er som (precis som jag) älskar müsli - en ny favvis!

Fint

 

TIME FOR LUNCH

Eftersom skolmaten är som den är så har jag bestämt mig för att alltid ta med mig egen mat istället! Typ såhär kan det se ut för min del (jag som fixat med lunchlåda den här dagen fick reda på att min enda lektion var inställd så jag fck äta hemma, haha!)
En supergod sallad gjord på quinoa, gurka, mango, svarta oliver, röd paprika, spenat och lite solrosfrön - som jag sedan toppat med smulad getost, pistagenötter och dadelsirap. Frågor på det?

INSTA


Last night - dinner

Gårdagens middag var supergod! Kycklingfilé, getostbakade rödbetor med pumpakärnor och en liten sallad med tomater och dadelsirap. Kan verkligen rekommendera!

Coco + Cacao

 
Har några gånger testat att göra goda nyttigheter och har nu laborerat fram en riktig favvis! Chokladbollar gjorda på dadlar, gojibär, agavesirap, kakao & kokos. Kan det bli bättre? Tror inte det!

RAW/ECO

Igår var jag och mamsen på en liten shoppingrunda i Lund och Lomma. Och jag som blivit helt tokig i raw - och ekologiska produkter var i himmelriket! Hittade små butiker med stooora utbud av sånt här smått. Kan säga att jag absolut har hittat mina nya favoriter i snack/godisväg!

RSS 2.0