in the sunshine

Hola! Helt sjukt.. jag sitter på terassen i bikini och solar, i april?? Det är ca tjugo grader varmt och värmen ska hålla i sig hela veckan tydligen. Hur underbart?! Ville bara testa att uppdatera via mobilen lite, funkar ju bra! Pussar!

Teenage crime

Godmorgon! Sitter här och lyssnar på härlig musik och har upptäkt att det är riktigt fint vårväder idag! (som det har varit hela veckan). Lovet har varit jättebra hittills, då t.ex gårdagen spenderades med fina Ebba i lund och senare på kvällen var vi några tjejer som hade lite tjejkväll/middag/mys, gott snack!
Hade tänkt att fortsätta på det spåret idag faktiskt. Ha en fin dag allihop. Puss!

HARD WORK, WORK!

Hejhej! Denna dagen har varit helt hysterisk... började med att rusa till h&m (en timme efter öppettiden) och försöker haffa något fint från den nya kollektionen. De virkade shortsen som jag ville ha hade tydligen tagit slut fem minuter efter butiken hade öppnat?!! MEN, det blev iallafall ett par andra shorts. HAPPY!! Så! Vi kan ju säga att h&m var helt kaos. Minst sagt.
Har annars sprungit en hel del ärenden idag, fram och tillbaka på gatorna för att hitta allt som behövdes. Ändå ganska så nice!
Dagen har nu avslutats med två timmars cheerträning, och nu en snabb fika innan läggdags. Puuhhh!
Godnatt alla!

update 20:18


tröja från monki, solglasögon lindex och halsband som min fina mormor har gjort!

Första dagen på praktiken avklarad! Stod inte så mycket på schemat idag men roligt var det. Imorgon blir det lite hantverk som gäller, ska visa er senare! Nu ska jag slänga mig i soffan och titta på Mamma byter bo, sen Bachelorette!
Later.


Monday morning

Godmorgon! Allt bra med er idag? Med mig är det superfint. Har precis ätit en god frukost och tittar på morgontv. Härliga måndag!
Idag är det dags för min första dag på praktiken föressten! Kul ska det bli, då veckan är fullspäckad med roliga händelser och lite uppdrag.
Sen i eftermiddag ska jag hem till F en sväng för att pigga upp henne en aning, titta på film och sådärr. Mys!
Nu ska jag dricka upp den sista juicen och börja göra mig i ordning. Vem vet, det kanske kommer en outfitbild senare? :O
Woopwoop!

REACHING FORWARD


Hej finisar! Sitter och försöker beta av lite plugg samtidigt som jag sjunger med till lite härlig musik från min vårlista på spotify. Allt bra med er idag?
Denna veckan består mest av plugg och sånt, men samtidigt roligt plugg. T.ex. tills imorgon har jag i uppgift att hitta en bild på en afton eller fest make - up. Så det gäller bara att bläddra igenom en massa tidningar. Härlig läxa, va?!
Nu ska jag plugga vidare. Poss!


world of it´s own

Hejhej! Allt bra med er idag?
Sitter med tankarna på allt annat än mina läxor förtillfället.. kan verkligen inte plugga idag! Det finns för mycket fina bloggar och FÖR mycket bra musik på spotify. Totalt okoncentrerad. Jobbigt.
Hade tänkt att lägga upp någon fin bild lite senare, bara för att pigga upp liksom. Och nej! Jag är inte på bra humör nu.. tråkiga måndagar!
Later.


13 GRADER!


Mio njöt också av vårsolen.

Har suttit ute med ansiktet i solen för första gången i år. Så fruktansvärt härligt måste jag säga! Med en bra bok och en mysig hund i mitt knä satt jag ute i en timme. Hoppas att vädret håller i sig nu!
Nu ska jag göra mig iordning, ska träffa lite fint folk ikväll. Puss!


LILA/ORANGE


Sko och väska från zara.
Exakt dessa färgerna vill jag bära tillsammans i vår och sommar. Där jag har hittat flest budgetalternativ i liknelse till Diane von Furstenbergs geniala s/s 11 visning, är på Zara!


just nu: posar med min sockerbulle!



Äntligen fredag!!


RSS 2.0