CHEERCAMP!

Äntligen fredag! Helgen kommer att spenderas med laget. Ska på ett cheercamp redan imorgon bitti. Kommer bli en riktig kick-ass helg hoppas jag!
Ikväll är det bara mys och hemgjord pizza som gäller.
Lite bitter är jag för jag missar eurovision song contest imorgon. Men va fasen, Sverige kom inte med?! Skräääälll!
Ha det så bra i helgen!
xx.


Torsdagen den tjugosjunde maj


Godmorgon! Solen är framme idag igen! Hur härligt som helst med tanke på att jag ska träffa laget+tränare idag. Ska ta bussen direkt efter skolan för att sedan ha filmkväll med Cobras!
Vad händer i helgen? Jo, för min del kommer helgen bestå av cheerleaders, stugor, fniss och lite till. Det är äntligen dags för cheercamp! Yes, mer om det senare, nu måste jag sticka.
xx.


In the air


Godmorgon! Här är det sol och det ska (bara) bli 13 grader idag. Hade tänkt att slänga på mig en t-shirt, shorts med tunna strumpbyxor under och converse. Kanske lägger upp en bild på det senare?!
Ha en bra dag!
xx.


MINT#


En liten hint av hur mitt nya nagellack ser ut. Många tycker att den kan vara lite läskig men jag älskar den! Kommer bli grymt mycket snyggare när man får bruna händer!
Sitter här och lyssnar på Nina Kinerts - Beast & Emiliana Torrinis - Jungle Drum. Allt för att bli lite peppad, sitter som vanligt med en hög läxor..
Snart kommer det lite Paris bilder iallafall, men först - plugg.
Over and out.


Simple/Day


Blablabla.. tjo alla! Egentligen har jag absolut ingenting att skriva om, men kände att jag behövde en paus från pluggandet. Allt är som vanligt. Sitter och stönar och tycker synd om mig själv för att jag har så mycket plugg. Men vad fasen, skolan är ju snart slut och då är det sol, bad, grillningar vid stranden och SPANIEN som gäller! Bara det, inga engelska arbeten och tyska prov! Jag är klar med den delen nu känner jag, iallafall ett tag..Nej, föralltid!

Btw, har köpt ett mint/grönt färgat nagellack. Ska försöka få in en bild på det, och lite Paris bilder kanske? Vad känner ni för?
Puss!


SATC 2


Can´t wait!


Volanger



bilder från cartoonstyles

Fin sommar inspiration, Älskar färgerna och ljuset!


Cobras!!


Idag gäller det! Cheeruppvisning för hela slanten! Jag hoppas till Gudarna att det kommer gå bra och att vi sätter vårt program. Sitter här och ska måla ögonen i lila och guld (föreningens färger), haha!
Håll en tumme för oss idag!
Puss!


Sunlight


To my girls!


Just nu är jag lite uttråkad! Har varit och tränat och har pluggat. Jag riktigt längtar till sängen, till att sova!
Jag längtar även efter mina brudar. Ja, tjejer - jag saknar er! Jag vill grilla vid stranden och spana på killar i Båstad med er, helst nu på direkten!

Vi hörs mer i helgen grabbs!
Godnatt.


Alexa/update


Alexa Chung (übersnygg!)

Bara ett snabbt inlägg innan skolan.
Yes, nu är jag hemma igen. Eller har varit det sen i söndags, men har inte hunnit uppdatera något p.g.a. skolan som tar sjukt mycket tid av min lediga tid!
Paris fick högsta betyg i allt! Hur härligt som helst att bara åka bort några dagar. Mer om resan senare. Nu - borsta tänderna. Tjo!


I´m off


Här packas det för fullt inför...






PARIS!

Au revoir!


It´s a beautiful day!


(en dålig mobilbild)
Hejhej! Har varit ute och gått en långpromenad med vovven och suttit ute i solen med ett glas apelsin/mango saft. Gud, nu känns det verkligen som att sommaren är på väg!

Har ju glömt att berätta!
På torsdag åker jag på semester!! Berättar vart jag ska senare..hehe!
xx.


Färger & Fransar


Lite fint från H&M. Skulle gärna vilja slå till på halsbandet, det reas ju ut för bara 69 kronor!


MAKE-UP


Nu har Topshop kommit med en sminkkollektion! Checka!


DOTS/BOOTS


update

Hejhej! Har varit och tränat ute med laget i 3 timmar, härligt!
Gud så skönt att det är helg! Äntligen, fast den kommer bestå av rättså mycket plugg dock..
Ville egentligen bara säga hej.
Ha en mysig lördag ;)
xx.


Just nu: PÅ G




Godmorgon!
Jag ska snart åka till skolan men jag tänkte mig ett litet snabbt inlägg. Sitter i köket nu och drar ut på tiden lite.. Känns inte helt lönt att gå till skolan idag för jag har bara 3 lektioner, men det är ju sjukt skönt att sluta några timmar tidigare för en gång skull!
Ikväll blir det träning vid havet för min del. Härligt med uteträningar nu, liksom igår va vi i en park mitt i Malmö, haha!

Nu måste jag springa. Ha det bra!
xx.


Detalj


Några dagar gammal outfit.
Det brukar vara väldigt snyggt att piffa upp vanliga basplagg med någon rolig accessoar. I detta fallet ett halsband från Spanien. Ska leta lite efter korta, extrema halsband nu när jag ska iväg. Jag har fastnat för det och jag tycker att det är otroligt snyggt!
Annars får jag pyssla ihop ett själv?!


Tisdagen den fjärde maj


En liten dagens, jacka från H&M, randig tröja (present från mamma) och converse.

Jaja, då var det tisdag igen. Tycker att veckorna går så otroligt sakta nyförtiden! Som jag längtar till sommarlov, sol och värme! Just nu vill jag bara gräva ner mig eller gå i ide tills sommarlovet börjar... SÅ är mitt humör denna veckan (och några veckor bakåt).
Nu måste jag ta och göra mig i ordning. Ha en bra dag alla!
Over and out!


Dream team!


Tjena!
Har varit vid stranden och fotats med laget. Fint väder men iskallt! Alla kroppsdelar bara domnade. Mina fingar är liksom fortfarande kalla.. Men det var värt det!
Min helg har varit super! Hade gäster igår och åt sinnessjukt god och mycket mat (5 rätters). Det har verkligen varit en riktig mys-helg.
Det är fortfarnade mys här hemma. Har suttit ute och fikat i solen bl.a, härligt, härligt!

Hörs igen under veckan!
xx.


Sunshine



Blev lite småkär när jag såg bilderna i nya numret av CHIC. Vackert ljus, kläder och modell.
Lite vårkänslor får jag!


RSS 2.0