PHOTOSHOOT DONE!


Godkväll folk! Nu är jag sjukt trött! För det första så är det sista dagen på lovet och för det andra är jag trött efter fotograferingen idag! Men det struntar jag i för det var verkligen toppen! Över 300 bilder, ballerina kladdkaka, mando diao och blixtar+kläder+skor+smink++++
Dagen har varit hysteriskt rolig och bilderna blev hur snygga som helst! Kommer få picsen på USBn någon gång i veckan så jag lovar att ni kommer få se resultatet!

Nu är det dags för att krypa ner i soffan framför den NYA tvn! Me like!
Hej svej!


PHOTOSHOOT NEXT!

Hejsan! Sitter här och lyssnar på Lykke Li och njuter av att det är lov! Har precis fixat och packat ner kläder/skor/smink/smycken till morgondagens plåtning! Längtar som bara den! Kommer bli hur grymt som helst. Resultatet får ni se sen!
Vet inte riktigt vad som kommer att hända nu idag? Ska plugga kemi (!) och kanske träffa Hanna?! Sen ikväll är det ju melodifestivalen och tacos som gäller. Nice!
Nu får jag nog ta tag i kemin (ska man verkligen få ha läxor över lovet?).
Later.


BlingBling




Myskväll #2



Gårkvällen spenderades med F hemma hos mig med en massa mys. Vi tittade på Nick & Norahs infinitive playlist (har någon sett den? Älskar den!). Sedan blev det chokladfondue och gossip girl, vår lilla tradition. Riktigt lyckad och mysig kväll!

Nu sitter jag och F här och lyssnar på musik och gör ingenting, men vi får väll ta och sysselsätta oss med något. Typ James Bond nightfire (ps2) eller nått?
Later.


Lunch!


Gårdagens goda lunch!


Never give up!


Bilder från net-a-porter.
Alexander Wang! Jag har några inlägg om hans kläder redan men jag tröttar inte! Detta är en Tilda-stil! Särskilt shortsdressen.  


SPORTY


Härliga college-tröjor är något som jag är lite sugen på! Här är ett snyggt alternativ från Monki. Skulle vilja matcha den med boyfriendsjeans eller med cykelbyxor och leopard skor, få till den där sportiga stilen a´la Alexander Wang


Ullared!


Påväg! Har det någonsin varit såhär mycket snö?





Detta är bara lite av det som fick följa med mig hem igår! En skogshuggarskjorta, vit slapp tröja, väska a´la chanel (99 spänn!), ansiktsmasker, nagellack, tights och lite annat gött!
Detta är verkligen något jag vill göra om. Ullared in my heart!


Morgon update


God morgon! Väldigt dålig uppdatering denna veckan!
Igår var jag i Ullared somsagt och det var verkligen hur kul som helst! Väldigt mycket fynd som ni kommer att se här framöver. I cirka 5 timmar gick vi runt med våra kundvagnar. Det är absolut något jag kan tipsa om!

Versace travel set är däremot något jag inte köpte i Ullared! Det är en present från pappa. Innehåller lotion och parfym med namnet Bright Crystal. Luktar sjuuukt gott!
Ha en skön dag!
xx.


MTWTFSS


Hmm, efter min lilla tripp till Ullared så vill jag ta en sväng in på weekday för den här outfiten skulle jag vilja ha på mig i vår (eller nu?!)


FRIDAY+HOLIDAY




Lite fredagsmys. En Elle tidning och en söt blomma som stödjer de drabbade i Haiti (två inlägg på raken om Haiti!) Tack mamsen!
Ikväll så blir det bara en massa god mat, mys och ännu mera mys. Nu börjar sportlovet för tusan! Alla åker till Österrike, Stöten och Sälen. Kvar blir jag som inte ska någonstans. Jo, Ullared!
Nu ska jag bara njuta av att det är fredag och att det är lov!!!
xxx.


25 for Haiti


Det här ger mig gåshud! Så himla fint gjort av de alla, Akon, Fergie, Pink, Jennfier Hudson, Miley Cyrus med flera!
Vackert!


morning 07.50

Hejsan! Det får bli en snabb uppdatering nu på morgonkvisten.
Idag är det fredag och allt är bara bra hittills. Träningen igår var hur bra som helst och alla läxor sitter där de ska!
Jag har absolut noll inspiration idag! Har ingen aning om vad jag ska ta på mig?! Jaja, jag får ta och checka garderoben lite..
Ni får jag en bra fredag!
xx.


Update 18/1


Godmorgon! Idag är det torsdag som betyder, skola, plugg och träning! Rättså skön dag om man tänker på hur veckan har varit..

Måndagen den 22 så åker jag till Ullared!! Ska tok-fynda som bara den! Jag hoppas att jag kommer hem med något snyggt.
På lovet ska jag och två brudar fotograferas! Ska bli så himla kul! En heldag med foto, fika, musik och en massa, massa kläder och smink! Mer om det senare.
Nu ska jag göra mig iordning.
Later.

p.s På sportlovet lovar jag att uppdatera oftare! d.s


Wanna be loved


Tjena! Sitter och pluggar kemi och lite annat trevligt just nu. Det kan bli lite dålig uppdatering denna veckan för jag har grymt mycket i skolan. Är helt slut för övrigt.. Har träningsvärk för jag och Hanna hade egen lektion idag på idrotten, och vi körde cheerleading. Askul men satan vad ont jag har i armarna!

Dagens tips: Erik Hassle! Mycket kärlek till hans musik! Världens bästa sätt att bli på bra humör är att lyssna på hans låtar t.ex Bump in the road - Gåshud och glädjerop!
Puss!


STOLEN


Tjena! Har bildbrist just nu så här kommer en stulen bild från fashionsquad. Tycker att hon klär sig sjukt coolt för övrigt!
xx.


Valentines day!


Ha en underbar alla hjärtans dag allihopa! Tack för att ni läser min blogg och ger så fina kommentarer! Det betyder jätte mycket.
Puss&Kram!


me like



Stela och snygga halsband från cocoo.se. Fint att ha till en tunn blus eller ett slappt basplagg till våren. Matcha med kostymbyxor eller shorts. Ack så snyggt!


malmö allstar cheer




Kände för lite cheerleading bilder som omväxling!
Bild 1: Cobras (mitt lag) efter juluppvisningen.
Bild 2: Bulldogs när dom vann DM guld förra våren.
Cheer on!


oldies/goodies



Hittade lite coola örhängen i ett smyckeskrin på mitt rum som jag inte har tittat i på ett bra tag. Där hittade jag lite som jag köpte till halloween för några år sedan och hemmagjorda stjärnor att hänga i öronen. Awesome!


R.I.P ALEXANDER MCQUEEN




Dagens i text

Dagens humör: Sådär! Min kropp är trött och sjuk men mitt huvud orkar med!?
Dagens mående: Förkyld! Ont i halsen, huvudet och har hosta.
Dagens borde: Beta av några läxor. Har 4 (anteckna 4) prov tills nästa vecka! 
Dagens frisyr: Utsläppt med uppsatt lugg. Lite slarvigt sådär!
Dagens smink: Har bara svept några lager Mineral foundation powder idag. Skönt att kunna gnida sig i ögonen utan att jag liknar en panda/tvättbjörn.
Dagens klädsel: Jeansleggings, trekvartströja med stjärntryck och grå hoodie. Niice!
Dagens planer: Hmm, vila, titta vidare på Gossip girl, plugga och bli frisk!
Dagens materiella vill ha: Ohh, vad jag vill ha?! Kläder i massor som jag har sett ut! Men en jeansväst, transparant blus, svart hoodjacka och ett par nya svarta tights är alltid behövande!
Dagens längtan: Sommar! Solen här i Skåne har börjat titta fram lite då och då! Men snön ska bort, vinterjackan och kängorna ska in i garderoben - NU! + Jag längtar efter cheerleadingen! Ingen träning ikväll för mig...
Dagens märkligaste: Jag var bara i skolan på morgonen idag för jag skulle skriva nationella prov i svenska (som alla ni andra 94:or har gjort idag). Vi hade 160 minuters lektion och jag blev klar på ca 40 minuter!? Ehh, sen åkte jag hem!
Dagens fundering: Undrar hur det gick för mig på det nationella? Jag skrev en krönika som jag tror och hoppas blev bra. Sen så undrar jag om jag kommer att bli frisk tills imorgon?! Jag vill ju ha idrott, haha!
Dagens beroende: Halstabletter och te. Helt klart!
Dagens produkt: Kardemumma bullar (släta bullar?). Jag har fått i mig 2 stycken på ca 5 minuter! Yäy!

grey+black


Ännu en gång, Alexander Wang s/s 2010.
Såå snyggt!!


A HAND IN THE DARKNESS


Vaknade vid 05.15 idag p.g.a. min förkylning! Ska till skolan på morgonen och skriva mitt nationella prov i svenska, sen måste jag hem och vila. Allt har brutit ut nu, ont i halsen, hosta, huvudvärk och snuva. Vill bara gå och lägga mig och titta på Vakna! med the voice hela morgonen men skolan är ja, viktig!
Ska göra mig i ordning nu men räkna med ett till inlägg under dagen.
xx.


Never denim!


Hejsan! Hinner inte med att blogga nu mera! Har en massa prov, inläminingar och nationella på gång, men jag gör mitt bästa. Iallafall, den här västen från Bik Boks "never denim" skulle jag vilja satsa på till våren! Över en t-shirt, hood-jacka eller en söt blus! Hmm?! Ska iväg på en shoppingtur på lördag så jag får se om jag nappar på den?!
Peace out folks!


3 BILDER






3 av ca 50 bilder från fredagen hos F! Fler kommer sen.
Transparant blus Newhouse (mammas), svart kjol från Indiska, tights - h&m, halsband - Lindex och skor från Din sko.


Wang Lookbook







Alexander Wang s/s 2010 Lookbook.
Pics: cartoonstyles


Frida Hyvönen - Dirty dancing

Hallå! Kom för en stund sen hem från F efter en hur mysig fredag/lördag. Sedan vid två tiden så var jag och pappa på föräldrarmöte med laget. Så nu är jag hemma, med ett etik och moral arbete och Frida Hyvönen spelar på spotify. Måste verkligen komma igång nu. Lite bilder från helgen kommer inom kort.
Ciao!


Jag skulle inte tacka nej!


ME #4



Efter en lång men skön skoldag så är det äntligen fredag eftermiddag! Ikväll drar jag till F. Vi ska äta där sedan så ska jag sova över hade vi tänkt. Härligt, härligt! Vem vet det kanske kommer fotograferas en del?!
Ha en mysig fredag! xx.


BIKER


Cykelbyxor till en längre tröja eller under shortsen är ju hur snyggt som helst! Förra sommaren så hade jag ett par svarta under mina slitna jeansshorts. Kul och lite annorlunda alternativ till leggings och shorts.


++++


cocoo.se
Ett stort, maffigt och glammigt halsband är något jag vill satsa på! Jag vill matcha det med slappa bas plagg för att få fart på en vanlig vardagsklädsel!


King of pop!


Alexander Wang


Åh! Älskar det sportiga grå, knästrumporna, leo-skorna och den långa sneflätan. vill jag klä mig i vår!


Whyred


Bild lånad av Sofi.
Fashion week by Berns är i full gång i Stockholm. Här är en bild från Whyreds visning. Jag skulle vilja ha allting på direkten särskilt klänningen - Me like!


07:13 - Hemma

Godmorgon! Världens bästa händelse har just inträffat, bussarna är inställda i nästan hela Skåne! Ingen skola idag alltså. Hur underbart kan det bli? Nu ska jag bara ta det lugnt och beta av några läxor, och inte stressa igenom morgonen. Jag är så glad!
Hörs mer under dagen.
xx.


Aussie



Något jag skulle behöva nu! Är det någon som har något annat tips på bra hårinpackingar?


Abbey Lee


Hur snygg är inte Abbey Lee för Vogue Australia? Kanske nästa inspirationskälla? Om ni vill se fler bilder så klicka här.


Fahrman#2


Hur snygga var inte systrarna Fahrman på Elle-galan?! Sofis klänning skulle jag vilja ha nu, nu, nu!


ASKME

VI KÖR EN FRÅGESTUND! ASK ME ANYTHING!


07:43


Världens bästa frukost kanske?!


RSS 2.0