Power to the people

Hejhej! Har åkt på världens sjuka (igen). Har legat i sängen sen i fredag och har äntligen börjat äta och röra på mig, stort plus. Kan inte höja rösten och pratar på en väldigt låg nivå för jag har galet ont i halsen och är jätterädd för att rösten ska försvinna, stort minus.
Hoppas verkligen att jag hinner bli frisk till torsdag, då jag åker till Stockholm med mami för att hälsa på min moster. vi får hoppas!
Jaja, nu ligger jag här i sängen igen och lyssnar på lite mysig musik, dricker c-vitamin och har precis svalt en ryskrot/fjärilsranka tablett som tydligen ska vara bra för imunförsvaret!?
Take care people!


snake/ring/new


Har även hunnit med lite shopping i helgen. Köpte bl.a denna snyggingen. Bilder på det andra kommer kanske sen?!


Sweet child o´mine

Hejhej! Ja, som ni alla vet är det söndag idag och den består mest av plugg. Vaknade upp vid halv tolv tiden hemma hos lisa där jag och hanna sov. Avslutade gårdagen med att bada jaccuzzi efter vi hade varit och träffat lite trevligt folk. Helgen har verkligen varit toppen!
Så nu sitter jag här med min fanta lemon och pluggar materialkunskap och svenska som ska skrivas och prövas i veckan. Annars - jo allt går finfint fram, har varit lite stressad på sista tiden. Skulle egentligen varit med i en teater som skulle ha premiär i december men var tvungen att tacka nej p.g.a skola och annan träning. Tråkigt men så är det! Andra planer för veckan är bl.a. på tisdag då jag och några andra tjejer ska modella för Intersport - NIICE! Måste plugga vidare nu. Pusspuss!


AUTUMN


Nu till hösten - löv för ca 50 kronor från lindex. Vill haa!!

jag tog en kula för dig

Godmorgon! Vääldigt svårt att gå upp idag kände jag. Sena kvällar hela helgen. Men efter jag kom på att jag skulle träna så for jag upp ur sängen, och nu sitter jag här i min rosa morgonrock och lyssnar på den bästa Daniel Adams-Ray. Looove!!

Nu ska jag gå och göra mig färdig.
xx.


I stand by you


Glömde ju att visa er en outfit från förra veckan!
jacka, ringar och väska från h&m, byxor veromoda, kofta kapphal, sjal lindex och converse.


pluggpluggplugg


JAG BLIR SÅ DUM AV DIG


byxor och kofta h&m, tröja ullared, skor dinsko och halsband från MQ.

Vet inte vad som hände med detta inlägget, men blev tvungen till att göra om det!
Iallafall, jag har studiedag idag och ligger bara hemma och tittar på top model. Borde börja plugga snart och ta en promenad med vovven.
Hoppas allt är bra med er!
Puss


fear no darkness, promised child


Tjur från bikbok för 80 spänn - ja tack!
Idag har det hänt lite spännande saker, men vill inte riktigt än säga vad.. hehe! Har även haft storstädning på mitt rum, samtidigt som jag tuggar halstabletter. Har åkt på en förkylning. Igen.
Iallafall, ikväll kommer det lite trevligt folk hit och äter, babblar etc etc. N.i.c.e. Btw! Om ni vill kolla in lite outfits, bla MIN så gå in på malmofashion.se och checka läget!
Puss!


CROSS


Vill-ha begär från cocoo.se


ANIMALS #4


Nya medlemmar i min ringfamilj. Nu går jag runt med en hel djurpark på händerna, och jag gillar det!


MINOUTFIT

Hej! Nu finns jag på minoutfit.se. Min sida hittar ni här, men kom ihåg att jag är helt nyinflyttad och har inte riktigt kommit i ordning än!
Puss


HÅKAN


Så fint! Jag får gåshud!


RSS 2.0