the sun the trees


Älskar verkligen de röda läpparna till den nästintill nakna makeupen. Lite roligt är det ju att modellen har ett likadant löv tatuerat på handleden som det hon håller i, tihihi!


har stått i regnet så länge att jag börjat krympa

Åhh har riktigt mycket julkänsla nu, äntligen!!

Hej på er! Återigen en fullspäckad lördag på ingång. Sitter och pluggar samtidigt som jag tittar på Harry Potter. Går bra!
Ska även försöka fixa lite lunch, sen bär det av till Malmö då jag först ska träna ungarna och sedan blir det uppvisning, wihoo!
Iallfall, ska börja göra mig iordning lite. är så trött från gårdagen - då lite tjejer var här på knytis!
Ni får ha en trevlig lördag.
Puss!


I loved you first


Bild tagen av fina Therese!
Jacka River Island - Mössa Cubus

Sitter som vanligt med lite plugg, men idag känns det faktiskt bra! Har tjuvstartat julen lite med hyacinter och glögg, så jag klagar inte!
Ska verkligen försöka ta mig tid till att slänga in en och annan bild nu i veckan!
Puss


on the bus..

Hejhej! Testar det här med att blogga med mobilen, funkar ju bra det här! Sitter förövrigt på bussen på väg hem. Ska även röja undan lite plugg, samt hitta lite inspirationsbilder till en modevisning där jag och ett gäng andra ska agera makeup artister/stylister. Kommer bli sjukt spännande, har sett framemot det så länge!! Kanske tar jag med mig kameran? Ha en fortsatt bra tisdag! Ciao

red lips and sneakers


Det här är ju bara för fint!


FRIDAY!

Hejsan! Slutade tidigare idag så sitter och betar av lite religionsarbete och engelska. Vill bara bli av med det!! Annars? Ska hinna med lite städ också innan jag sticker in till Malmö för en liten cheeruppvisning, samtidigt som jag ska peppa mina tjejer - då det är deras första gång att visa upp. Kommer bli riktigt roligt! Hade tänkt att lägga upp lite inspobilder och kanske lite londonbilder sen också?!
Nu - återgå till plugget.. Pussar!


Don't wanna wake up knowing, I don't have a future


Alldeles för lite närbilder här i bloggen.... iallafall!
Känner mig som en zombie som bara skriver arbeten, läser skolböcker och sitter och förlitar sig på wikipedia. Så sjukt trött jag är idag, helt galet! Ska strax slänga mig i soffan och titta på polisserier och scrubs. Hade även tänkt att förbereda lite inlägg och fina bilder som jag vill få upp här. Sounds good!
Over and out!


Hemmaplan!

Hejsvejs! Nu är jag hemma igen. Har varit helt fantastiska dagar i London! Går knappt att beskriva i text så kommer visa en liten del av resan i bilder lite senare.
Idag är det en vanlig måndag som kommer innehålla plugg och lite annat - typ packa upp!
Återkommer lite senare om/när jag har något lite mer intressantare att skriva om. Peace out!


London, here we come!


Äntligen bär det av! Klockan 07:45 går planet från Kastrup och vi är i London vid niotiden. Den här resan har jag och Greta sett framemot så länge, och nu är det dags! Kommer dessvärre inte bli någon uppdatering nu under helgen men lovar att leverera en bildbomb med londonbilder när jag kommer hem!
Puss!


15:38 - Inspiration


Älskar verkligen färgerna och konstrasten mellan den dova skjortan och ormmönstrat på den första bilden. Likaså att skjortorna är knäppta enda upp!


if you give it a minute it's gone


En mysig kofta/jacka i den här stilen är jag ute efter. Den här luddiga saken kommer från modekungen.se och går att klicka hem för 899 kronor.


Premiär


Igår fick jag och mamma ett ryck. Årets första glögg är drucken!! Vi försökte fylla ut julmyset lite mer genom ballerina pepparkaka och clementinerna - det luktade julafton i huset, haha!
Har ni tjuvstartat med något juligt än?


Versace for H&M



Vad tycker ni om samarbetet? Personligen är det liite to much för min smak, men smyckena är ju superfina!


Concept Store



Plugg, plugg och plugg. Lyssnar även på den här låten!


We found love

Som ni kanske har sett eller hört så blev konserten igår inställd pga att stjärnan hade insjuknat under dagen. Trodde det var ett skämt, helt sjukt, haha! Aja, det går fler tåg. Annars? Jo, själv sitter jag och betar av lite jobb och ska strax ta en promenad med vovven. Ska även försöka packa lite också. Nu är det inte långt kvar ju!! Puss!

RSS 2.0