Sminktips!


Maybelines Dream matte mouse applicerar jag under ögonen med en ögonskuggspensel. Efter det så sveper jag Isadoras mineral foundation powder i hela ansiktet. Sedan penslar jag på FACE stockholms rouge Delightful mitt på kinderna så att jag får fram de så kallade "äppelkindena" som gör att det ser ut som att man har varit ute i kylan. När jag är klar med basen fyller jag i ögonbrynen med Rimmels penna 011 dark brown som jag sedan "suddar" ut så att det inte blir skarpa linjer. Nu är det snart färdigt, jag bara avslutar det hela med Maybelines the colossal volum express mascara.
Klart!


Sunday, bloody sunday

Hej, hej! Internet har inte funkat idag, men nu så! Har annars varit en vanlig lat-söndag, slöat framför tvn, ätit godis och bara degat. Faktiskt riktgt skönt.
Inom kort så kommer det en liten guide på hur jag sminkar mig till vardags, hoppas att det gillas?!
Nu ska jag snart slänga mig i soffan (igen) för att titta på Blåsningen. Ha det så bra!
xx.


NYTT#3






Var och shoppade lite idag med mamma, mormor och moster. Dessa snyggingar fick följa med mig hem! En ursnygg påsväska från Lindex (jag som har letat efter den perfekta), vit/svarta leopard strumpbyxor som jag också har spanat på ett tag också från Lindex och sedan ett par lite tjockare leopard strumpor från H&M (verkar som jag har fastnat för leo-print?)
Nu blir det hemmagjord Kina-mat i detta hemmet!
Later.


BROKEN


Hejsan! Nu är det helg och jag ska försöka komma igång med bloggandet nu igen! Har jätte mycket i skolan och sånt så det är därför.
Igår var det skola som vanligt, nej inte så himla vanlig dag, det hände något på idrotten som gjorde att mitt lillfinger är blått, svullet och lite snett. Det gör hur ont som helst och jag är tejpad!
Efter skolan åkte jag hem till Emelie. Vi gjorde oss iording och senare tog vi bussen till Lund och stressade i oss mat, senare så skyndade vi oss till bion där vi skulle se Precious. Jag kan inte sätta fingret på hur den var..Hur hemsk som helst! Vi var helt deppiga när vi kom ut. Men, vi hade en trevlig kväll!
Händer inte så mycket idag. Jo, kanske akuten med mitt finger?!
Ha en mysig lördag!
xx.


LEO+BLACK


Galna skor från Vagabond! Hur coola som helst men jag undrar ifall man vågar ha dem på sig?
Bild lånad från den här tjejen!


onetwothree


Nytt spetslinne! Hade tänkt att matcha den med ljusa, lite transparanta plagg där linnet kan skymta fram. Mitt tips för idag! Nu, här, ikväll har jag skickat in min gymnasieansökan. Sedan förra veckan då jag var på öppet hus på den skolan jag var intresserad av OCH det var en stor besvikelse! Men nu har jag tänkt om och hittat lite andra skolor som låter hur bra som helst! Gymnasieansökan: check!
Nu ska jag göra lite te och lägga mig i soffan och chilla. Peace out!


VOGUE collections


Lite skön läsning! Synd bara att det tar hundra år att läsa klart den + att den är på franska! Men bilderna på vårens och sommarens kollektioner är hur snygga som helst, och andra inte...


Acne


Snyggt från Acnes s/s kollektion! Ljusa och bleka toner som vitt, ljusrosa, créme och beige kommer vi se mycket i vår och sommar! Mitt tips för idag!


FashionFlash


FashionFlash som bloggar på radarzine har tagit över Linn Gustavssons plats på Klick! och Sofis mode! Hur kul som helst, inte att Linn slutar utan att det blev en riktigt bra ersättare!


LATE SHOW!










En helkväll med Ebba! Riktigt mysigt och urkul. Tittade på film, gjorde ansiktsmasker, åt bakad potatis, spelade in en film och hade det helt underbart. Ja, låt bilderna tala för sig själva!


LOOKALIKE


Denna bilden har varit uppe innan, men det är liksom så att jag ska noppa ögonbrynen i morgon. Såhär!!


BAD BOYS


Alexandra Burke som vann brittiska Xfactor. Grymt!


Uppiggande!


Saturday 23/1


pic: aseaofshoes
Lördagmorgon och en rolig dag framför mig! Vid 12 tiden ska jag och mina föräldrar till ett öppet hus på en gymnasieskola som jag är grymt sugen på och sen ikväll kommer Ebba och sover över! Ska titta på film, ha ansiktsmasker, äta god mat och ja, hela köret! Riktigt nice måste jag säga.
Nu ska jag ta och slänga in mig i duschen sen bär det av till city. Ciao!


PRADA


Bild lånad av Linn.
Till våren hade jag tänkt att satsa på en påsväska. Kanske i någon glad färg eller bara svart som alltid är ett säker kort.
Ligger hemma och är sjuk för övrigt. Kände mig dålig redan i onsdags men stannade hemm tors/fred. Gud, jag hoppas jag blir frisk! Imorgon är det öppet hus på skolan jag vill gå på och sen på kvällen kommer Ebba hit på en myskväll! Jaja, vi får hoppas.
Ha en bra dag allihopa!

p.s Egna bilder kommer snart, kameran har gett sig fasen på att inte ladda in bilder!! d.s


INSPIRATION x3





pics: The Sartorialist


Christopher Kane



En t-shirt/klänning från Christopher Kane är något som jag gärna hade velat ha i min garderob nu! Kolla här efter Kane´s ursnygga plagg!


NEW!


Nytt för våren på Forever 21. Romantiskt, somrigt och grymt stylade modeller!
CHECK, CHECK, CHECK!


To much of everything


Mera Chloé!
Idag så har jag kännt mig allmänt deppig! Ja, för allt men för det mesta skolan. Lärarna har verkligen gett sig fasen på att plåga och trycka ned oss till botten. Orkar verkligen inte!
Jaja, lite musik och sköna bilder muntrar alltid upp. För en stund sen kom Hanna hit och planerade våran idrottslektion då vi kommer att lära our classmates cheerleading! Hur grymt som helst! Så ja, den läxan räknas kanske inte?! Nu ska jag försöka att beta av någon mer läxa. Peace out!


weekday



Svart och transparant från weekday gillas alltid! Klänningen på bild #1 skulle jag vilja ha nu, nu, NU!

Chloe


Ett snabbt inlägg var behövande! Fast nu måste jag springa till bussen. Ciao!


Beach 10


Sommar, sommar, sommar! Någon mer som längtar?


friday

Tjena! Efter en långtråkig vecka så är det äntligen helg! Ska träffa tjejerna ikväll och bara mysa. Annars så händer det inte så mycket i helgen mer än att imorgon kommer min faster och farbror hem till oss och äter. Ska även få lite saker som dem har köpt i Thailand, Hongkong o.s.v. Hehe!
Ha en mysig fredag!
Later.


ruta


Hmm, något sånt här skulle jag kunna tänka mig! Snyggt till både tights och byxor. Ett bra alternativ från Modekungen!

MAGGIO


onödig information

Hejsan! Lite dåligt med uppdatering nu eftersom ja, skolan har ju börjat igen. Alltså väldigt mycket läxor redan första veckan o.s.v. Sitter och försöker beta av både biologi och engelska arbeten som ska lämnas in nu i veckan. Mycket mer händer faktiskt inte..Jag ska på bio ikväll och se "Har ni hört ryktet om Morgans", mysigt!
Nix, nu ska jag fortsätta plugga. Ha det bra!


sunday 10/1




Hej! Lite dåligt med bilder just nu men det kommer! Igår så var jag i i Malmö och faktiskt så fick jag lite saker med mig hem (som jag kommer visa lite senare). Jag köpte bl.a ett lila läppstift och när jag kom ut ur affären så skulle jag testa läppstiftet men..det var ju helt fel färg, det var rött! Så in igen för att försöka byta det men det gick ju inte eftersom den var öppnad och använd. Så det blev två stycken läppstift varav ett som jag inte ville ha! Jo, mamma fick det röda som faktiskt var helt okej och jag tog det lila! Riktigt retligt och KLANTIGT av mig att inte kolla numret! Jaja, sånt händer. Ska försöka få en bild på hur läppstiftet ser ut, lite coolt, rockigt men ändå fint att ha på sig om det är vardag eller fest!
Later!


ALLISBLACK






Hej på er! Första dagen i skolan idag..Bluää! Jaja, det är iallafall fredag och det är Let´s dance, ohyes. Imorgon så ska jag mamma och två andra tjejer till Malmö och shoppa! Härligt, härligt. Senare på kvällen så ska vi på middag och där kommer en massa roliga "ungar" vara så morgondagen kommer bli minst sagt aktiv!
Lite outfit bilder bjuder jag på idag (för en gång skull)
Body från ginatricot, jeans cheap monday, halsband från Laila Bagges smyckekollektion och kofta från MQ.
Voilá!


Check it out!

Musikkoll? Här är min kompis musikblogg!
Kolla in!


Paint it black




En liten dagens..
Klänningen är mammas (h&m), ringar glitter och h&m/present från Åsa!
+ tights från Lindex.


7 januari

Hejsan. För en gång skull så gick jag upp väldigt tidigt idag, lade mig i soffan och tittade på tv - härligt! Har ätit fruktsalld och druckit te. Idag så ska jag ta mig in till stan och träffa Ebba och Iris. Vi ska fika och kanske, försöka shoppa lite! Det är sista dagen på lovet och det finns så himla mycket snyggt nu som är på rea, så vi får väll se om jag lägger vantarna på något snyggt?!
Later.


taylor/jenny


Min stilikon framöver kommer bl.a vara coola Taylor Momsen eller Jenny Humphrey som hon heter i Gossip Girl. Söt och rockig på samma gång - ack så snyggt!


Make-up analys 2010


* Mint/pistage grönt på naglar och ögon
* Plommon lila läppar, ljuslila ögonskugga
* Matchas bäst till en naturlig bas med eller utan mascara.


2 heta tips från badrumsskåpet!


Lee Staffords torrshampoo är ju hur bra som helst! Jag har väldigt mycket problem med att mitt hårt blir "äckligt" snabbt. Istället för att tvätta håret varje dag så låter jag torrshampot göra jobbet vissa dagar. Håret håller sig rent och man sliter inte lika mycket på håret som när man tvättar håret. ca 70 kr.


Mineral powder foundation från Isadora, jag kan bara säga att använda pudret och lite mascara gör allting! Pudret innehåller 100% mineraler och gör huden silkeslen och motverkar orenheter som finnar, kvisslor o.s.v och jag har märkt skillnad!


COLOUR


På fotbehandlingen igår så fick jag ett riktigt snyggt nagellack på mina tår! Färgen är lilaaktig som jag tror kommer bli riktigt snygg på brunbrända fötter och händer till våren/sommaren. Ska ta reda på varifrån nagellacket kommer!


Meet me halfway

Tjo! Vaknade klockan elva idag (som är lite snet för min del). Om ca en timme så ska jag iväg på fotbehandling, riktigt härligt! Efter det så ska jag träffa F och senare ikväll så ska jag och min familj bort till några kompisar och äta.
Det är det som kommer att hända idag. Nu- fixa frukost/lunch och dra på mig tjocka kläder (det snöar ju för 17).
Later


svart/vitt






Inspiration från Cartoonstyles


LE VERNIS


VAD TYCKER NI OM DENNA FÄRGEN PÅ NAGELLACK?


GIVE ME, PLEASE!




Jag vill ha sommar, jag vill vara brun, jag vill sola, jag vill gå i flip-flops- NU!
pics från småland & stockholm.


Beställt...


Den söta Sonia Rykiel pour H&M bh:n kommer snart med posten och blir min!!

3 janurai 2010

Tjena mittbena!
Dagen idag började med att jag åkte och tränade med mamma (kände att nu behöver jag komma igång). Sen har jag bara gått runt och fixat lite här hemma, plockat undan o.s.v. och sen ikväll så ska vi ut och äta, härligt!
Denna veckan så kommer jag ha lite fullt upp kan jag säga! Träffa kompisar, gå på fotbehandling, fika i stan och sånt. För sen börjar ju skolan..Blää!
Jaja, ni får ha en bra dag! X.


HAPPY NEW YEAR!


Klänning är en julklapp och kommer ifrån kapphal, halsbandet kommer ifrån Laila Bagges smyckekollektion för Smycka, också en julklapp, svarta strumpbyxor från Indiska och svarta rem pumps från Skopunkten.




F hade sin strut på sig hela kvällen och natten!


Förrätt!




Efterrätt!- Åhh!




HAPPY NEW YEAR!!!

TIPS


Ett snyggt tips till våren med inspiration från H&M. Sött blommigt med klumpiga kilklackar, hur snyggt?

2/1-2010

Tjena! Nytt år och nya tag. Detta året kommer det hända mycket, resa, gymnasiet, SLUTA NIAN, och en massa annat skoj.
Min nyårsafton var helt underbar! Den spenderades med F´s familj här hemma. Vi åt sjukt god mat, hade tävlingar, dans, vem som kunde skrika högst till Bad romance och självklart fyrverkerier!!! De sov över så vi spenderade den 1 januaris morgon tillsammans. Nyårsdagen var nog den segaste någonsin. Jag flyttade mig från sängen, till soffan till köket.. Så det jag aktiverade mig med var att sova, slappa och äta, och äta..
Idag är jag iallfall pigg och började dagen med en långpromenad i skogen med mamma och moster och 4 stycken vovvsingar och jag ska se Luftslottet som sprängdes med familjen i eftermiddag. Hur mysigt som helst. Fast jag ska hoppa över godispåsen och popcornen för ja, jag kan det där nu, haha!
Ha en mysig dag, bilder från nyår kommer!

RSS 2.0