blablablaa

Hejhej! Har inget vettigt att skriva för tillfället så..

HEJ BÅÅTEN!!!
(tack för att du är en trogen läsare)


Closeup


Hejhej! Hur är det med alla? Jag mår jättebra! Andra dagen på gymnasiet är avklarad och allt känns helt rätt. Jag vill bara säga att jag kommer nog inte hinna med så mycket uppdatering nu. Ny skola och annat går före. Så är det men jag är faktiskt bara mänsklig!
Pussar & kramar!


LATE UPDATE

Hej alla fina. Och hej till vääääldigt dålig uppdatering. Haft en hel del problem med nätet på sista tiden och solen har varit framme de senaste veckorna så jag har inte valt datorn i första hand. Annars? Börjar gymnasiet på måndag, vilket känns asbra, verkligen! Ser fram emot att träffa nytt folk, ny stad etc.
94:or! Vilken linje har ni börjat på?
xx.


SUMMERDAYS


Två bilder som visar typ vad jag har gjort den senaste veckan. Myskväll med Fanny och b&j och en 16 års fest hos finaste Lisa! Alltså, bara sköna dagar/kvällar/nätter.

Idag blir det annat. Ska laga lite lunch, promenera och sen ta en sväng till stan. Ska prova lite skor inför hösten hade jag tänkt.. kanske lite annat också, vem vet?!
Ha en härlig måndag!
xx.


the wildfire



Linne gina, kjol indiska, kofta mq, halsband från mq och i.me.my


NÅGRA ENKRONOR


Ledsen för suddiga bilder!
De senaste veckorna har både jag och min familj varit duktiga på att besöka loppis och second-hand butiker. Jag har fyndat dessa tre. Glitter tröjan och väskan (som luktar fan) hittade jag i en loppis/second-hand butik någonstans i Skåne. Där fick jag punga ut 25 kronor. Det sved inte kan jag säga! Tröjan i mitten är en ny favorit som kommer från fyndbutiken nr 1 enligt mig! Hittade den i Båstad för 145 kr.


TRE FAVORITER


Showergel raspberry&lime, h&m
Coconut bodybutter, noble
Beverly Hills 90210 - första säsongen!


RSS 2.0