GBG | KOSTER | STRÖMSTAD

Lite bilder från vår vistelse ¨på Västkusten. Hade superfint väder, bra shopping och god mat. Kan varmt rekommendera att ta båten från Strömstad ut till Kosteröarna och sedan äta färska Kosterfjordsräkor på Ekenäs. Eller varför inte titta på fina båtar (och norrmän) i Fjällbacka?!
 Absolut något jag skulle vilja göra igen!

TORY

En liten sneak peak på hur min nya kompis från Tory Burch ser ut. Orange och guld.. åhååh!

NEW SHOES

Invigde mina nya skor från Cheap Monday härom dagen. Kan nog vara världens mest bekväma sko. Snygg för den delen är är den ju också.

WAKE ME UP

Är på duktigt shoppinghumör och har varit det de senaste veckorna. Fick stilla begäret lite när jag var i Göteborg förra veckan. Kom hem med lite smått och gott, däribland lite fint från Tory Burch - som jag kanske visar sen!
Det här är iallafall det som står högst på min vill ha-lista förtillfället!
 
Jeans, Marc by Marc Jacobs | Maison Martin Margela, Replica Beach Walk | Kroppsolja, Nuxe | Blus, Hunkydory | Nars satin lip pencil, Palais Royal (senaste inköpet) | YSL arty ring | Solglasögon, Le Specs
 

DAGENS

 
Klädsel: Paisleymönstrad klänning från Forever 21
Låt: Get Lucky - Daft Punk, Pharrel Williams
Aktivitet: Packapacka! Åker till Göteborg och Strömstad nu i veckan.
Längtan: Håkan Hellström konserten (!!!!), Big Slap och Santorini med bästa Ebba!!
 
På min tv: Ingenting för tillfället, men det blir väl Allsången och Morden i Midsomer ikväll
På mitt soffbord: Voluspa Saijo Persimmon, ljusstakar i silver och skinnskål från Palmgrens
På min vill ha - lista: YSL arty ring, ååhhh!
På mitt sängbord: Nyplockad lavendel och Viveca Stens I Grunden Utan Skuld. Får även skriva att det står en flaska skumpa där också. Veriveri fääncy!

LITE NYTT

 
Äntligen har jag blivit med iphone igen! Helt sjukt att man kan bli så glad över en telefon. Men ni anar inte hur lack jag har varit på min deppiga htc, men nu så! Fick även ett fint fodral av mamma och pappa - från Whyred. Är så nöjd så!
Idag är det lite halvtråkigt väder, så jag är mestadels inne och fixar på rummet, då jag köpt lite nytt o sådär. Ska även in till stan sen en snabbis. Men nu, ska jag fortsätta läsa min bok.
Puss!

SUMMERHOUSE


 
Här kommer lite bilder från den senaste veckan då jag, med familj och vänner spenderade några dagar på sommarstället. Hade faktiskt tur med vädret och fick två heldagar på stranden med massamassaamassa sol och bad. Som jag har längtat efter det!!
Ikväll ska jag packa upp lite, fixa lite mat (rökt lax med mexicanska kryddor) som vi köpte med oss från den lilla fiskbutiken som ligger här i närheten. Har även fått en ny bok som jag ska sätta tänderna i. Myspys!
Tänkte lägga upp lite fler bilder här sen, checkachecka!
Puss

lägesrapport

 
Hej på er! Som jag har längtat efter detta, att ha en hemmakväll för mig själv, laga mat och ligga i soffan och bara ta det lugnt! Känner att jag har varit (eller är) stressad en del. Sen jag tog studenten har jag inte hunnit landa riktigt. Jag har så mycket i huvudet konstant. Tänker på det som varit och vad som kommer hända. Så jag kan säga att en vecka på sommarstället kommer så himla lägligt. Ska bara jobba liiite till, sen kan jag slappna av på riktigt. 
Puss

LEATHER

Bild från Elin Kling
Blev så glad när jag hittade en snygg bild på DEN smyckeskålen som jag fick i studentpresent från kusinerna. Skinnskålen från Palmgrens fungerar nu som en säng för mina favvis-smycken!

thursday update


| Nya favorittröjan från Acne | Mojito från gårdagens after work | Välbehövd islatte med massaaaaa vanilj
 
Hej på er! Blir lite halvdåliga instagrambilder nuförtiden, men det funkar helt ok ändå.
Kom precis hem ifrån några timmars jobb. Vi var alla lite för sega idag efter gårdagens utekväll, men så trevligt vi hade! Blev både lite folk från jobbet och även lite vänner och bekanta, så vi slog ihop borden och hade en riktig helkväll med mycket snack och goda drinkar.
Ikväll kör jag en lite lugnare variant. Har lite middagsgäster, och som jag ser framemot mammas goda mat! Har nämligen sett henne förbreda allt ifrån aperitifer till desserten. Kommer bli väldigt bra!
 
Nepp, nu ska jag röja undan lite här hemma. Bädda sängen och sätta de nya rosorna i lite vatten!
Puss
 

THESE SUMMERDAYS

1. Igår kväll åkte jag och familjen till hamnen och köpte glass. Sen tog vi en liten åktur med båten. 2. Nyplockade jordgubbar!!!
 
Är förtillfället hemma hos mormor och morfar och bara myser. Har plockat en liter (!!) stora, fina jordgubbar från deras trädgård, gått en pw, badat i poolen och fått i mig lite lunch. Stannar nog här ett tag till och bara tar det lugnt, för ikväll ska jag ut med jobbet. Får se var vi hamnar!
Vädret är ju lite som det är just nu, så får nog ta och krypa upp i soffan framför en film. Later!

TODAY

Tröja, Isabel Marant | Kjol, Whyred | Väska, Marc by Marc Jacobs | Smycken från Pearls for Girls och Marc by Marc Jacobs
 
Hejsan! Har nu slängt mig i soffan efter fyra timmars jobb. Har även hunnit med lite sol och bad. Kan inte bara solen stanna för evigt?!
Ikväll ska jag bara ta det lugnt framför Allsång på Skansen. Kommer även bli lite te till Morden i Midsommer. Älskar tisdagar på sommaren! Föressten, vad roligt att fler läsare har hittat hit!
Puss
 

Favoriter x2

 
Lite favvisar som jag börjat använda mig utav dagligen. Jag dricker detoxte från Bio Jardin och Kusmi tea. Steker även allt i kokosolja. Den kan man ju faktiskt ha till allt! Även bra för torr hy och hår.

MIDSOMMAR!

 
Lite bilder från midsommar som firades hemma hos Fanny. God mat, helt okej väder och lite sleepover. Kunde inte bli bättre!

Livet just nu

Jag vet inte hur längesen det är jag bloggade, men det har liksom inte funnits tid till allt! Har varit upptagen med studenter, födelsedagar och annat sommarfirande. Är väl bara människa antar jag? Nu har jag iallafall tänkt att fortsätta uppdatera bloggen lite. Har ju lite bilder som är värda att visa. Så, vi hörs!

RSS 2.0