HERE I COME

HOLA! Nu sticker jag till Båstad över helgen. Kommer hem på söndag eftermiddag efter en riktigt härlig helg hos bästa Ebba!
xx.


Spanien #2



Mobilbilder från Spanien!


LÄGESRAPPORT

Hejsvej! Kom nästan precis hem efter en shoppingrunda. Blev två plagg som jag gillar så häääär mycket! Kanske visar jag det senare?!
Om bara några minuter så kommer F hit för en myskväll. Vi ska grilla, hyra snabba cash och kränga ben&jerry glass, vilket passar mig perfekt en dag som denna.

Nu måste jag börja fixa lite här hemma.
xx.


FRÅGORNA!

Din favoritaffär/affärer? Jag tycker om de flesta faktiskt, men där jag brukar hitta snygga plagg är på h&m, lindex, cubus, bikbok och ja, hela köret!

Varför börjde du blogga? Det började nog med att jag läste bloggar. Sedan började min kusin och då tyckte jag att det verkade kul.

Din favorit färg? De flesta! Pasteller och färgstarkt, t.ex turkost.

Bästa semester? Svårt att välja! Men jag måste nog ändå säga USA. Har varit i Miami/Orlando området två gånger och jag älskar städerna, klimatet, affärerna och nöjesfälten - GAAH!

Vad har du för textsnitt i headern? Ärligt talat så vet jag inte, haha! Jag gjorde det i programmet picnick och där fanns det ett tjugotal olika textsnitt. Så tyvärr..

Hur gammal är du? Jag är 16 år.

Utövar du någon sport? Ja, jag tränar cheerleading och vindsurfar!

Vad är ditt senaste inköp? Det måste nog ha varit ett halsband, byxor, klänningar och smycken från Spanien!

Vad vill du bli ner du blir stor? kram! Jag vet faktiskt inte? Nu på gymnasiet ska jag gå en stylist linje, kanske kommer jag jobba inom det området, annars vill jag in på teaterhögskolan - har alltid velat bli skådespelare! Kram!

Vad fick dig att börjar blogga? Tyckte att det verkade roligt! - Svaret ovan.

Din favorit glass?
hmm.. alla! Jag älskar Ben&Jerry glassarna!

Favorit mat?
Svårt att säga! Jag älskar mat! Men jag skulle nog säga kycklingsallad/ceasarsallad eller grillat.

Favorit läsk?
Fanta exotic och fanta lemon!

Favorit klädd affär? det måste nog vara H&M.

ON MY WAY

Godmorgon på er! Har precis ätit lite frukost (väldigt tidig frukost..). Anledningen till att jag är uppe tidigt, äter tidigt, duschar tidigt, klär på mig tidigt är för att jag ska först med till mammas jobb en sväng, sen efter lunch bär det av till Småland! Så jag hinner inte skriva mycket mer nu. Ni får alla ha en skön och solig vecka!
Puss & Kram!


Från och med du


Olala! Här hittade jag finfin inspiration från weheartit. ALLT är något som jag skulle kunna tänka mig en dag. Hmm.. Det kan nog funka, måste bara köpa en svart väska och en cola light först!


¨SUMMERBREEZE



Hejhej! Gårdagen var fruktansvärt bra! Tur med vädret och skitkul hade vi! Långa köer, men sånt får man ju räkna med.
Sitter här och lyssnar på håkan och väntar på att ugnen ska bli varm så jag kan slänga in min pizza!
Idag blir det bara packning som gäller för jag åker till sommarstugan imorgon tillsammans med familjen + F och hennes familj. Den veckan kommer vara fullproppad med sol, bad, skratt, fiske, promenader, fika på det lilla cafeét inne i stan plus mycket, mycket mer! Detta betyder att det inte blir någon uppdatering, kanske hinner jag med ett imorgon innan vi sticker?!

Nix, nu är ugnen varm och magen skriker!
Hejdåå!


LISEBERG


Godmorgon alla! Om bara några minuter blir jag hämtad av Hanna och hennes familj för vi ska nämligen till liseberg idag! Ett år har gått sen sist och lisse är ju alltid lika kul!
Läget idag? Med mig är det toppen. Min förkylning har lugnat sig och jag känner mig friskare än någonsin. Lite dunderpiller (i form av godis) och en resa till götet får en genast på bättre humör!
Ni får ha en solig dag.
xx.


ALWAYS ON THE RUN




Kors i taket, en dagens!!
Jeansshorts lindex, randig tröja pappas gamla och (det syns knappt men..) orange läppstift från viva la diva.


FRÅGESTUND!

Nu blir det frågestund för hela slanten. Kör tills jag säger stopp!


FEATHERS & SCARFS


Godmorgon! Just nu ligger jag inne med en stooor bildbrist. Lite Spanien bilder kommer om ett tag, men nu - härlig smink inspiration från weheartit.

Läget idag: Jo, kan knappt andas för att jag är så himla förkyld och äter en näve halstabletter varje dag. Känns ju kul... Btw, häromdan när jag skrev att det inte blev något Falsterbo, jag kom dit! Istället för att ligga hemma och tycka synd om mig själv tog jag och hanna bussen i typ 32 graders värme. Gött!
Nu hade jag tänkt att göra mig iordning.
Hej sålänge!


SAD

Godmorgon! Skulle egentligen ta mig till Falsterbo horse show idag för att titta på malmö allstar cheer som uppträder, men så har jag plötsligt blivit ännu mer förkyld..Mår verkligen skit! Detta har jag sätt fram emot hela veckan också nu kan jag knappt andas och svälja.
Mer uppdatering senare.
Later.


TODAY - SURFING


Hola! Nu blir det picknick och surfing med finaste Hanna!
Ha en fortsatt solig dag, hejdåå.


Bildbomb - Spanien


Från våran balkong i Nerja.

Här är 7 av de 116 bilder som togs i Spanien. Vi börjar så tycker jag, fler bilder kommer sen.
Sitter här och är gryyymt förkyld! Känns ju toppen eftersom att jag och H ska nämligen vindsurfa ikväll! Lite blandade känslor faktiskt, vill ju inte må så här ikväll när jag ska göra något så sjukt kul som att vindsurfa!
Hoppas att jag mår bättre då. Peppa, peppa!
Later.


RSS 2.0