MOVIE TIME!

Tjena!

Gud vad glad jag blir att jag har fått fler läsare än tidigare!

Idag så händer det lite roliga saker! Jag ska hem till F vid 14.00 ungefär, sen klockan 18.10 exakt så ska vi se den nya filmen "Prinsessa" på bio. Det blir den tredje bion för mig denna veckan så vi kör en liten recention:

* The ugly truth: En riktigt rolig kärleksfilm som handlar om en tjej som som jobbar som prodocent på ett tv-bolag som aldrig hittar kärleken, och en dag tittar på ett på ett tv-program som heter The ugly truth, ett tv-program som handlar om hur patetiska kvinnor är mot sina män under äktenskapet, hur man hittar rätt partner o.s.v. Mannen som leder programmet börjar jobba på hennes bolag och hon bestämmer sig för att få hjälp av honom att hitta kärleken.
4/5.

* Beck - I stormens öga: Svensk actionfilm som handlar om våran käraste Martin Beck och coola Gunvald Larsson, som de flesta nog känner till vid det här laget. En kvinna hittas bränd i en tunnel. Hennes son kidnappas av en "miljö maffia" som tänker göra allt för miljön, men de går för långt. Sen visar det sig att Gunvald har kopplingar till kvinnan i tunneln!
4/5.

* Prinsessa: Svensk drama som handlar om Maja som drömmer om att bli skådespelare. En dag så träffar hon Erika som vill göra en dokumentärfilm om Majas liv. Maja blir mobbad i skolan för sin övervikt och det gör att hon får ett dåligt självförtroende, och det gör att hon får svårt att komma in i filmens värld. Men en dag så ringer tv upp henne. Kan detta vara början på hennes nya karriär som skådespelare?
5/5 

 

Ni får ha en bra lördag allesammans!
xx.

 


Kommentarer
Postat av: Lucia

sv: Tack :)

Alltid kul med fler läsare :)

2009-09-20 @ 13:37:07
URL: http://justoneday.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0