Nytt i badrumsskåpet

 
| Nuxe, Huile Prodigieuse kropp- och hårolja | The Body Shop, Aloe Soothing day cream | Emma.S, face mist | Nars, Satin Lip Pencil Palais Royal

Morning

Godmorgon! Ush vilken natt.. först tog det jättelång tid att somna, sen har jag vaknat i omgångar ungefär varje timme. När jag väl hade somnat så blev jag väckt av vovven som ville gå ut. Klockan 05.22.
Kunde inte somna om efter det så är fruktansvärt trött och tung i huvudet. Försöker lindra det hela med en god frukost framför nyhetsmorgon. Ska ta bussen vid elva så här kan jag sitta ett tag.
Idag är det skola som gäller, visserligen är kursen bara 1,5 timme. Så skönt!
Förressten så tänkte jag lägga upp lite beautyfavzz här senare. Checka!
Later.

Elin Kling

Min största inspirationskälla; Elin Kling!

PERFEKTION

Såhär vill jag se ut i höst! Tänker använda mina Rodebjerbyxor flitigt ihop med nya Acnetröjan och kuvertväskan. Skulle även vilja matcha det med Acnes Pistols och Maison Martin Margielas Beach Walk. Aaaah!
 
 

LAST WEEK

| Hemmagjord sallad på quinoa, mangold, babyspenat, nektariner, pinjenötter, getost och dadelsirap | Jeansen åkte på för första gången på väldigt länge | Lunch i solen med Ebster

Outfits - Santorini

 
 

Greece!

Några bilder från Grekland som nu ligger uppe på min instagram. Kommer fler inom kort!

ACNE STUDIOS

Hej på er! Är på hemmaplan igen efter en helt fantastisk vecka på Santorini med världens bästa Ebba! Vi har haft det perfekt rakt igenom. Ätit gott, solat, badat och haft x antal skrattanfall. Kunde inte bli bättre! Tänkte lägga upp bilder från resan lite senare.
Annars så har jag börjat läsa en historiakurs, jobbat lite och inhandlat en tröja med syftet "En tröja jag kan ha nu i höst". Från Acnes höstkollektion. Laaav it!
Idag ska jag fixa lite saker här hemma och gå några ärenden. Sen blir det middag hos mormor och morfar!
Puss

BLURRED LINES

Ojoj, det var ett tag sen, men det har varit så mycket annat och så mycket sol som har gjort att jag inte har spenderat tid framför datorn!
De senaste veckorna har jag varit på sommarstället en sväng, varit på Håkan Hellström konsert, vilket var helt fantastiskt! Går inte att beskriva. Bara någon dag senare var det dags för Big Slap i Malmö, då jag bl.a. dansade till Nause, Rebecca & Fiona och Sebastian Ingrosso. Hoppade runder i ca 11 timmar och umgicks med nytt och trevligt folk!
Har även hunnit med goda middagar med vänner och familj, även lite Pre-Santorini med Ebba. Waah snart är det dags!
Kommer säkerligen uppdatera bloggen efter Greklands-resan. Nu - packapackapacka!
Puss.

RSS 2.0