XMAS

Hejsan! Är nyss hemkommen från mormor och morfar där jag har spenderat julhelgen med hela min familj. Supernöjd med mina julklappar. Både dem jag gav och fick! Så nu sitter jag här och lyssnar på musik i min nya mydress. Häärligt. Hade tänkt att fortsätta fylla garderoben med de nya plaggen och pynta rummet med lite doftljus, smyckträd och lite annat gött som jag fick i julklapp. Vi hörs!
xx.


sprider kärlek på en gata med för mycket ensamhet


Denna helgen har spenderats med två fina tjejer. Tittat på film, ätit gott och sovit i en väldigt skön säng! Dagen därpå åkte vi in till stan, till Iris pappas ateljé för att sminka och fota lite, och HÄR är lite backstagebilder och en del av resultatet, mer kommer sen. Enjoy!


IN LOVE!!


Har spanat på den ett tag. Tittat på den. Känt på den. Klappat den.
Nu är den min! En kornblå - och svart randig axelväska i mocca som jag vill matcha till svart, svart och svart. Kommer bli fräckt eftersom den lyser upp väldigt fint. Im in looove...


HOMEMADE


Igår när jag kom hem från skolan så kände jag för att börja pyssla. Fick rota i garderoben och hittade en svart tröja som jag ville piffa upp! SÅ - Vänstra axeln är nu "full" med säkerhetsnålar i olika storlekar och jag gillar det faktiskt! Sedan så hittade jag lite kedjor, kors och vingar som jag köpte för ett tag sen. Det slutade med att jag blev ett par örhängen och ett halsband rikare - toppen!


ett citat på min vägg


Through your eyes


Tjena! Hur mår alla idag? Jag mår toppen. Är sjukt pepp inför ikväll då jag ska iväg och träna för sista gången i år faktiskt, för imorgon är det uppvisning och jag taggar för fullt. Kommer verkligen känna abstinens nu när jag inte ska träna på några veckor! Blandade känslor.
Ville mest bara säga god morgon så, god morgon!


Modekungen.se


Hittade lite godis i min inspirationsmapp. Dessa hittade jag typ förra året kanske?! Den rutiga vill jag ha lika mycket nu som då ;)


FALSE


Jag kan bara säga att jag gillar det. Skarpt!
Fejktatueringar från bikbok.


LOOKALIKE



Nästan samma effekt som Alexander McQueen levererade i sin s/s 10 kollektion. Men dock är denna ett billigare alternativ från bikbok.


WHITNEY


Whitney Port.. fattar inte hur någon kan ha en så makalöst god smak när det kommer till kläder och design?!! Ärligt talat, dem dagar jag inte vet vad jag ska ta på mig så brukar kika lite extra på henne!


XMAS TIME



Bilder från förra året.
Jag har gått in i en fas. En fas som jag hoppas på kommer hålla i sig enda till den sista januari. Julstämingen är på topp!


OLALA!


Olala, här snackar vi inspiration! Får bara byta ut jeansshortsen mot ett par svarta skinny jeans.
Perfekt!


5 december

Hejhej alla! Hur mår ni denna andra advent?
Uppdateringen har verkligen varit usel men det är pga skolan, träning osv som det alltid brukar vara, hehe. Annars? Jo, allt flyter på och jag fullkomligt älskar att det är december! Trivs i skolan gör jag också, absolut.
För att inte bloggen ska torka ut totalt så har jag förprogramerat lite inlägg - gillas!?
Ska iväg och julhandla och fika med mamma och pappa nu. Ha det bra. Puss!


on my desk


RSS 2.0