Im off!

Idag är jag, nathalie, mormor och morfar riktiga svennar, på riktigt! Vi är på väg till Ullared för en rejäl shoppingtur. Har skrivit en lista på vad som behövs, sen är det bara impulsköp som gäller! Om jag nu kommer hem med något intressant så kan jag försöka visa det i form av bilder?!
Vi hörs senare! Xx.

jag börjar tro att vi kan gå genom eld


Finfin inspiration från weheartit.com. Vill ha kappan och ringarna!!


MUUMS!


Väääldigt fint pannband från bikbok. Lite (mycket) sugen på att haffa en, svårt att välja färg bara.. finns även i beige/vit, rosa, mint och svart!


En mössa!


Var inne på cubus en sväng innan jag åkte hem. Fick bli denna mysmössa för 79 kronor!


topshop s/s11


En liten sneakpeak på hur topshops s/s 11 kommer se ut. Like it!


Derek Lam spring 2011


Det var ett tag sen jag inspirerades av catwalken och designers. Det har vänt kan jag säga. Derek Lams vårvisnining fullkomligt älskar jag! Längderna, färgerna och ögonskuggan... VILL HA!


those dancing days

Godmorgon! Jag undrar varför jag känner för att uppdatera bloggen när jag är sjuk? Ja, idag ligger jag hemma med en svår förkylning som innehåller bl.a. hosta och luftrörsproblem... härlig alla hjärtans dag kan jag säga!
Som ni har märkt så har bloggen hamnat lite i skuggan. Allt p.g.a. skolan, och när jag inte har mycket i skolan så kommer jag alltid på något annat jag vill göra istället. Men lite uppdatering kan jag ju försöka med?!
Hörs kanske igen under dagen. xx.

RSS 2.0