Day fourteen

Tjena! Kom hem för en stund sen efter ännu en fotografering med Rie, fast den här gången i Japan Town med en manlig modell. Allt gick snabbt och smidigt men vi drog oss kvar lite extra länge eftersom modellen Adam var en riktig snygging. När vi väl var klara ville vi köpa med oss hem lite sushi för ja, vi var ju praktiskt taget i Japan. Rie rekomenderade ett ställe runt hörnan, och dit gick vi. Började kolla in den röriga menyn och beställde. Då visade sig att mina 5 bitar var i själva verket 25 bitar pga deras upplägg av beställning, misstag av mig! När vi väl då skulle avbeställa allt så blir vi bemötta av världens kanske otrevligaste attityd. Den uppkäftiga kvinnan uppmanade oss att gå till närmsta supermarket för att beställa sushi, så vi vet vad vi håller på med. 
Efter en del diskuterande bad vi om pengarna tillbaka och gick sedan där ifrån. Gick raka vägen till Wahlgreens och köpte deras sushi istället som säkert är tusen gånger så bättre, bara för att kassören där önskade oss en trevlig dag! 
 
Nu, efter lite mat sitter vi här och tittar på amerikansk reality med namnet "Breaking Amish", hur Amish-människor ska klara sig i New York City. Intressant, huh?!
Ikväll blir det restaurangbesök uppe på Macy's takvåning. Blir favorit i repris!
 
Love.
 
 
Från gårdagens plåtning med Fiona, då Therese fick agera modell
Hard Rock Café på Pier 39
Dagens modell, Adam
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0